Stretchpass, rocka på och björnar?

Jag början på veckan gick ju bra iallafall med planeringen och bloggandet haha men ja sen gick det som det gick så hur såg andra halvan av veckan ut?
 
Onsdagen innehöll en en rätt psykiskt krävande personlig utvecklings lektion där vi övade på (jag tror) samtidighet och tyst överenskommelse eller nåt. Vi skulle sitta två bredvid varandra och vi skulle utan att prata resa oss upp exakt samtidigt... det blev en 10 min lång plåga innan vi tillslut reste på oss... fy fan vad jobbigt det var att inte ha kontroll men ändå kontrollera allt... Efter lunch sen var det interpret men denna gång lyssnade jag bara. När vi slutat för dagen gick jag en sväng till gymmet, sen körde vi ett dans och stretchpass på kvällen.
 
Torsdagen började med jazz som vanligt, en lektion som av nån anledning känns jobbigare och jobbigare ju längre tiden går. Det kan visserligen bero på att det är typ -3°C inne i danssalen på morgonen. Efter fikat sen hade vi den bästa sång i grupp lektionen hittills! rock var temat och alla hade gått all in! Stämningen var fantastisk och alla verkligen gick in och levererade det var så sjukt härligt! Jag sjöng Misery Business av Paramore, sjukt svår och aningen skrikig men jag klarade det! Efter firade vi med dansparty innan TTF:en.
 
Eftermiddagen sen bestod av körrep och sen på kvällen var vi och såg teaterelevernas cabaret och så bjöds det på kanelbullar i kaféet på kvällen för att fira kanelbullens dag, mycket trevligt!
 
Igår var vi i Bjärnum hela förmiddagen och kollade på deras teaterredovisningar sen på eftermiddagen hoppade jag över gymmet och körde ett intensivt dans och stretchpass istället. På kvällen samlades alla som var kvar över helgen uppe i svalisköket och det blev en improviserad spelkväll av det hela. Först drog vi fram Twister och det var nog säkert 10 år sen jag spelade det senast och aldrig med så här många. Jag trodde jag skulle dö av skratt omg... så fruktansvärt roligt! det blev verkligen twistade situationer. Efter några timmar fick det dock vara nog så då bytte vi spel till tuttifrutti istället där en får en bokstav och vara så snabb som möjligt att fylla i olika kategorier ord som börjar på den bokstaven. Är det nåt jag kan konstatera så är det iallafall att Björn är ingen Disney-karaktär hahaha...