Spännande duetter

Så har en gått här i godan ro och tänkt att det är ju ändå rätt lugnt nu innan lovet... nästan lite för lugnt... Hur som helst så är var det bara stormens öga skulle en kunna säga haha och nu sitter en där igen med ett projekt, en duett, en musikallåt till nästa interpret, koreografier och diagonaler som ska övas på och kommas ihåg, en hel massa balettövningar, en musikalanalysläxa och en sångtenta. Men vi kämpar på! det är ju väldigt kul också och det är därför vi håller på med det här till sent på kvällarna ibland, att lyckas bolla sändningarna för EM i trupp med allt detta har dock gått lite sämre men jag hoppas kunna se hela finalerna i helgen iallafall. 
 
Idag började dagen med jazz direkt på morgonen vilket kändes förvånansvärt lätt vilket kan bero på att jag inte gymmade ben igår haha det är så mycket enklare att dansa utan dödens träningsvärk. Vi fick jobba väldigt mycket diagonaler vilket var kul! Efter var det dags för såg i grupp och vi var alla väldigt spända över att få veta vilka duetter vi ska sjunga och med vem. Jag ska iallafall sjunga låten Here Right Now från musikalen Ghost tillsammans med Natanael och det kommer nog bli superbra! jag är taggad att börja jobba på riktigt, det tror jag vi båda är.
 
På hålet sen efter lunch passade jag på att gymma och det var en riktigt bra gymdag idag skulle det visa sig jag maxade nämligen i marklyft med 95 kg! Så nu är jag snart uppe på tresiffrigt och jag är så taggad! haha. Sista lektionen var kör som, som tur var gick mycket bättre på den här nya låten vi fick förra veckan så nu känns det iallafall som jag har lite koll tack och lov.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på EM kvalen och samtidigt öva text till duetten innan det är dags att sova.
 
 
Angelica Wåhlin

Låter som riktigt fullproppade dagar!