Röstknarr, tacomys, EM, Raskens och en hel del dans

Lov så härligt! alltså jag älskar att få hålla på med det vi gör 110% hela tiden men jag ska inte sticka under stolen med att det börjar kännas i kroppen och rösten nu så lovet hade inte kunnat komma mer lägligt.
 
Förra fredagen valde min röst att tacka för sig och jag har låtit som en knarrig dörr sen dess vilket inte var en sån toppen förutsättning inför sångtentan som kändes skit rent utsagt inte blev det bättre av att jag var nervös också... Dagen började och slutade bättre iallafall för på draman på morgonen körde vi frys hela passet vilken är en av mina favorit improviseringsövningar, massor med skratt och knasiga situationer blev det. Sen efter sångtentan och lunchen hade vi ett rep med vår grupp inför sång och dansprojektet. Jag var väldigt nere i början men som tur är så har jag en toppengrupp som gav massa energi och det blev ett riktigt bra rep. Kvällen sen innehöll en hel del att öva själv och till duetten och så åt vi tacos och körde vi ett otroligt lång omgång galenpanna uppe i Svalis-köket.
 
lördagen körde vi gång redan vid halv tolv med att öva till duetten, vi gick igenom alla stämmor och sånt. Sen var vi några som dansade innan jag smet iväg för att kolla på finalerna i EM. Jäklar vad imponerad jag blir av de svenska landslagen! de körde så grymt och stabilt. På kvällen sen var vi till Ljungby för att gå på 123 Schtunk, jag har sett Schtunk förut för några år sedan så jag visste ungefär vad jag skulle vänta mig, men det var kul och Emilia från klassen fick även ta sig en sväng om på scenen haha. Sen var resten av helgen ganska så lugn.
 
I måndags började slutspurten innan lovet. Både måndagen och tisdagen var rätt vanliga skoldagar vi hade våra dansklasser i jazz och balett, vi hade drama och personlig utveckling med kaos-improvisation och lovebombning. Muku och sen kvällar fyllda med dansträning och häng uppe i Svalis-köket i vanlig ordning, det gäller ju att umgås extra mycket nu när vi ska skiljas från varandra i en hel vecka. Onsdagen däremot blev en helt annorlunda dag full av disco? men det tänkte jag skriva om i nästa inlägg.