Onda ljumskar och fejkdanska

Det känns lite som jag bor i danssalen eller alltså jag spenderar väldigt mycket tid där iallafall. Ikväll bokade jag den tsm med några andra från 18.30 med planen att jag skulle komma hem och gå och lägga mig i tid. 22.05 gick jag därifrån.... haha... Allt är såklart inte alltid effektiv danstid i 3½ timme men det blir ändå en hel del dans, jag tror den fyller min gympaabstinens en aning.
 
Hur som helst så har idag varit en ganska ovanlig men även rätt vanlig måndag, det var mest att lektionerna hade bytt lite plats och att vi körde helklass i allt hela dagen idag. Vi började med jazzen direkt på morgonen och förutom att typ allt i min kropp gör ont haha så gick det helt okej. Efter fikat sen var det balett, en lektion som av nån anledning kändes väldigt stressad, men det var lite samma där det mesta gick bra bara lite ont i ljumsken. Dock hoppas jag att vi får börja lära oss nå nya diagonaler eller så snart.
 
Efter en lång lunch var det dags för drama och redovisning av våra dialogscener vi jobbat med nu de senaste veckorna. Alla par hade exakt samma text men det blev verkligen 10 st helt olika tolkningar, alla fantastiska på sitt sätt. Jag och Felicia var dock de enda som gått på det lite mer allvarliga spåret annars var det mer komik. Det gick bra att spela upp iallafall jag kände att vi hade bra energi i vår scen och bra samspel. När alla spelat upp en gång skulle alla få spela upp igen men nu med nya förutsättningar vilket lockade till en hel del skratt. Vi skulle sjunga alla repliker, nåt annat par skulle köra hela scenen på "danska" och nåt par skulle ge sin karaktär ett tics bl.a. väldigt roligt.
 
Sista lektionen var MUKU som vanligt där vi pratade om Les Mis så jag fick verkligen skina som den Les Mis nörd jag är haha... men det var kul.
 
Nu borde jag som sagt ha gått och lagt mig för längesen... men, men jag har ju sovmorgon på onsdag sen iallafall.