Koordinationskaos och svåra låtar + rosor & prickar nailart

Ska jag försöka hålla den här bloggstreaken uppe för en gångs skull nu då! eller ja ska en vara helt noga så bröt jag den redan igår men, men haha.
 
Veckan gick tillbaka till sitt vanliga jag efter studiedagen i måndags. Så igår började vi med helklass drama på morgonen där vi skulle improvisera fram scener med enbart ljud, vilket var lite kul även fast jag nog hellre velat köra lite mer "vanliga" improövingar typ frys eller liftaren. Efter fikat sen var det balett där vi tragglade på med koordinationen på huvud, ben och armar vid stången och så fick vi flyga i lite spagathopp också som jag älskar haha.
 
Just igår var det även min tur att ha sånglektion igen men den kändes sådär... förkylningen förstör lite men sen är jag även rädd att jag har tagit mig vatten över huvudet med min nästa musikallåt. Alltså jag älskar den och jag vill verkligen sjunga just den och jag klarar av den med nöd och näppe men wow den är sjukt svår alltså och det blir lätt att jag tvivlar på min förmåga då vi har många väldigt bra sångare i min klass som hade kunnat göra den så mycket bättre än jag. Men jag ska fanemig kämpa på den iallafall! Sista lektionen var jazz med mycket fokus på diagonaler och även lite finslip på koreografin till sång och dansprojektet. Jag försökte öva lite mer sång sen senare på kvällen men min röst orkade inte mer så då fick det bli till att stretcha istället, det gäller ju att utnyttja tiden till nåt haha.
 
Onsdagens sovmorgnar är alltid välkomna och den var minst lika välkommen idag. Första lektionen var personlig utveckling vilket är en väldigt flummig lektion som jag inte riktigt vet vad jag ska tycka om. Just idag jobbade vi med magkänslan, vilket kan va intressant men jag vet egentligen inte riktigt vad jag fick ut av det hela. Efter lunch sen var det interpret men bara lyssna för min del. Jag är dock fortfarande bitter att jag inte filmade min förra veckan asså åhhh....... så jäkla besviken jag hade verkligen behövt få se och höra mig själv för att inte vara så fruktansvärt självkritisk.
 
I vanliga fall brukar jag gymma på onsdagar men idag fick fokuset gå till att öva istället först projektet och sen lite egen sång. Det blev en liten paus emellan sen där jag kunde äta middag och kolla på junior herrarnas kval på EM innan det var dags att öva dans i 2½h. Nu väntar sängen och imorn en fullspäckad torsdag.
 
Min nailart jag målade i helgen innan jag glömmer bort att lägga upp den haha.