Falafelmusikal, galenpanna och höstsommar

Torsdagen började  med jazz i helklass och fortsatte med sång i grupp på vårt kanske svåraste tema hittills, blues... Alltså ända sen fick vi temat förra veckan har det varit halv panik i klassen till vad i hela helvete en ska välja för blueslåt, vad är ens blues. Till slut så valde jag iallafall en aningen tveksam blueslåt som Adele har gjort en cover på haha men den godtogs och det gick bra att sjunga tack och lov. Nu väntar väntar bara att jobba med duetter som vi får reda på nästa vecka, det kan bli spännande.
 
På hålet sen fick jag passa på att duscha och fixa mig lite snabbt, hinna skriva ut noter till min nästa musikallåt och handla lite godis för sen på eftermiddagen skulle vi åka till Malmö för att gå på musikalen Broarna i Madison County. Så vi åt godis och dunkade musikallåtar i bilen ner sen stannade på och köpte falafel på Malmös näst bästa falafelställe "ortens bästa" stod det på utsidan och jäklar du 45 kr bara för en falafelrulle som var verkligen toppengod, en riktigt succé! och vi hann precis äta upp innan föreställningen skulle börja. Så musikalen hur var den? hmm... nja alltså de var fantastiska sångare men tyvärr blev den alldeles för cheesy och jag tycker att huvudkaraktärerna hade dålig kemi, deras relation växte liksom inte fram som den skulle utan blev för pang på så jag köpte det inte. Sen tycker jag överlag att det var tråkigt att det inte fanns en enda bältig låt för tjejerna, visst klassisk sång är vackert men personligen tycker jag att det ibland kan falla lite för platt. Den var helt okej men inte det bästa jag sett.
 
 
Vi kom hem rätt sent så att kliva upp tidigt i fredags tog emot men som tur var hade vi en rolig dramalektion där vi bland annat fick bygga historier som var tvungna att varje mening började på samma bokstav och spela jukebox där alla som är med står på en rad och det är en som liksom "zappar" mellan de olika kanalerna alltså varje gång personen pekar på en måste en börja sjunga på en låt och samma låt får inte upprepas igen. Det var sjukt stressigt men väldigt kul. Sen efter fikat fick vi våra stämmor och solon till sång/dansprojektet och så tog jag och min grupp eftermiddagen till att öva tillsammans, sen övade jag sång själv och till sist så körde vi alla som ville lite dans tillsammans.
 
Kvällen sen blev en ost/kex/vin och spelkväll med alla som är kvar här över helgen, supermysigt. Jag fick alla att spela rappakalja vilket var superkul, det blir ju extra svårt när en är många som spelar och särskilt när alla är såna kreativa personer. Lång tid tog det också flera timmar haha men jädrans vad kul det var och såå många skratt. Sen spelade vi galenpanna också när alla får en lapp i pannan med ett namn och en ska försöka lista ut vem en är. Fruktansvärt kul men väldigt svårt.
 
Igår stod en tripp till IKEA på schemat, vi var några som behövde lite småsaker och så passade vi på att äta lunch där också. Det var förövrigt sommarväder här igår 22ºC varmt och strålade sol, så det kändes lite knasigt att gå bland julsakerna inne på IKEA. Det var ju nästan badväder ute..? 22ºC är visserligen varmt men det är ju ändå mitten av oktober det stoppade dock inte Natanael från att ta ett dopp i CocaCola-sjön på eftermiddagen haha och vi andra följde med som moraliskt stöd. På kvällen sen hängde vi i svalisköket och spelade mer Galenpanna och bara satt och umgicks, supermysigt.
 
Jag har lyckats dra på mig en förkylning (som många andra också har) så jag känner mig inte alls speciellt pigg idag och det är väl därför jag har tid att blogga från första början haha. Men jag var nyss och övade lite sång och snart blev det lite chokladbollsbak och filmmys så ska jag lyckas hinna städa också.