Supercalifragilisticexpialidocious så mycket kärlek!

Snacka om total urladdning efter redovisningarna i torsdags! Dock har vi ju sällan nån lugn stund här ändå så efter lite fika hos Alex och ett kortare danspass hamnade vi alla i Herris sen på kvällen. De flesta kollade på film men jag fastnade i köket hos Alicia och Felicia istället men det var lika mysigt det! wow vad vi pratade haha och skrattade. Bästa! 💗
 
På fredagen sen var det dock som om hela klassen gick in i nån slags dvala med noll energi. Tack och lov så har vi ju bara två lektioner på fredagar, drama och lektion med Sophie, där vi väldigt passande fick köra yoga. Resten av eftermiddagen gick i ett väldigt lugnt tempo många passade på att ta en nap, vi var på teatrarnas genrep av deras barnteater och vi började förbereda inför kvällens stundande halloweenfest. Åh vad jag var taggad, jag var visserligen trött men ändå fett taggad på att få klä ut sig och äntligen gå på den där halloweenfesten jag längtat efter! Vi var kanske lite ostrukturerade överlag haha men det gjorde inte så mycket det blev en bra fest ändå. Jag älskar hur alla verkligen gick all in för sina kostymer med smink, kläder och hela köret! själv var jag min favorit Mary Poppins. Vi lekte lekar, spelade spel åt äckliga gummibjörnar, dansade galet i dramasalen och bara umgicks pratade och skrattade som bara vi kan här. Åh vilka fina människor jag har hamnat med här så mycket kärlek, värme och skratt!
 
 
Det blev en lugn förmiddag på lördagen sen vilket är ganska förståeligt med tanke på att klockan var närmare fyra innan jag gick och la mig haha men sen på kvällen hände det grejer! Först hade vi tacomys uppe i Svalis sen var vi på musikquiz nere på bowlingen. Det var verkligen superkul och ännu roligare att mitt lag lyckades komma trea i det hela haha. De var två duktiga trubadurer som spelade och vi kunde ju inte låta bli att gå upp på scen också när de frågade oss så då fick det bli lite Grease och You're the one that i want. När kvällen där nere var slut gick vi upp och fortsatte i sångsalen istället med karaoke! så sjukt kul, det blev allt från Disney till Rent till Hamilton. En riktig toppenkväll.
 
Efter två roliga dagar fick söndagen gå till att vara lite mer produktiv så jag tvättade, storstädade och han även med ett dans och stretchpass innan dagen var slut, ibland är det så skönt att bara kunna bocka av hela sin attgöra-lista, såna dagar behövs.