Stage fight och self doubt

Så då har jag alltså lyckats ha en spontan feministisk föreläsning för fyra pers här på kvällskvisten, jag blir helt enkelt väldigt passionerad när jag väl börjar. Det är alltid en sån balansgång med mig själv och rädslan att framställa mig själv som arrogant och bossig vilket på ett sätt också är en del av strukturerna i samhället att ursäkta sig efteråt och känna att en tog för mycket plats... queue the ångest... hur som helst på tal om balansgång så känns det lite som både det här två dagarna har balanserats på en lina.
 
Gårdagen såg relativt vanlig ut men vi hade många "sista" på ett tag innan schemabryt för vintershowen. Vi började med baletten som vanligt där vi bl.a. fick vi göra om jazzkoreografier i balett stuk, det var en rolig och lite annorlunda uppgift. Sen hade vi drama men det var ingen vanlig drama för vi hade gästlärare i stage fighting. Det var lite spännande, jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av lektionen men fick mig en smärre chock. Jag var så oförberedd på att jag skulle reagera som jag gjorde men när han visade de olika sparkarna och slagen särskilt att knäa nån i huvudet såg så verkligt ut att jag fick panik och bara började gråta. Det var verkligen hemskt men som tur var så var han väldigt proffsig som lärare så jag och Natalie som också tyckte det var jobbigt behövde inte vara med.
 
Efter sen var kände jag mig väldigt låg och tyvärr smittade det av sig på jazzlektionen och jag hade en otrolig självförtroende dip ner till 0 liksom. Jag orkade inte ens med min egen spegelbild så illa var det.... jag jobbade hårt som vanligt men ville typ bara gråta hela lektionen. Det blev lite bättre under mukun sen och när jag fått äta middag och duschat kändes det ändå mer okej och så är jag otroligt tacksam över mina fina vänner som verkligen lyfter en i såna här stunder. Sen på kvällen igår var vi på en väldigt bra konsert nere på kulturhuset också med bandet Fröken Elvis vilket var riktigt bra! Elvis-låtar gör sig väldigt bra på svenska faktiskt.
 
 
Idag var en väldigt annorlunda dag, vissa var lediga och vissa hade utvecklingssamtal hela förmiddagen. Jag hade utvecklingssamtal och det kändes väl okej, det var mycket jag redan visste om (som att böja på benen i jazzen t.ex....hehe) och jag gillar att prata och reflektera dock blir jag lite överrumplad på såna samtal jag vet inte alltid vad jag ska svara och hur jag ska reagera det känns alltid som jag uttrycker mig dåligt.. hur som helst, det var vissa saker som kändes bra och andra som kändes dåligt så det har varit tufft med självkänslan idag också, från att ha tagit ner ribban av mina krav på mig själv till att höja upp den till himlen igen. Det är ett konstant struggle och jag jobbar på det varje dag och jag är än en gång tacksam över mina kloka och fina vänner som finns där jämt.
 
På eftermiddagen hade vi vår enda lektion för dagen och det var modern dans väldigt annorlunda men väldigt kul! jag har dock brännsår och blåmärken över allt nu efter att ha rullat runt så mycket på golvet. Jag var kvar och körde lite gympa och stretch efter sen har jag spenderat kvällen uppe i svalis först med att kolla på Alicia, Gabbe och Jasmines föreställning från i våras och som sagt pratat en hel del. Nu ska jag strax sova och imorn väntar vår sista riktiga skoldag innan kollationeringen.