Malmöutflykter och fixar-dagar

Om vi tror att vi haft intensiva veckor innan så är det nog dags att tänka om nu när vi går in i repperiod, schemat är verkligen fullspäckat och jag vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga i veckan. Men det spelar egentligen ingen roll för jag brukar ju halka efter i bloggandet ändå här hehe. Hur som helst så har det varit väldigt skönt med en långhelg nu innan vi drar igång på riktigt.
 
Igår var vi ett gäng som åkte på utflykt till Malmö över dagen mest för att äta sushi men också för att kika i lite affärer och bara komma ifrån Markaryd en stund eftersom det liksom inte händer så mycket spännande här i byn. Det blev en supermysig dag! så härligt att få miljöombyte och chans att shoppa lite sen måste jag ju också erkänna att jag har börjat tycka om sushi också vilket jag aldrig trodde skulle hända haha. Vi var ett trött men nöjt gäng som sen hamnade några timmar uppe i svalisköket efteråt när vi kommit hem igen, åh vad jag blir glad av dessa fina människor!
 
Eftersom vi var borta hela dagen igår så fick dagen idag bli en total fixar dag, städa, måla nail art, tvätta håret, öva sång ja sånt där som måste hinnas med. En kortare sväng på gymmet fick det bli också, jag hade egentligen inte tänkt gymma men när Natanael också skulle dit så hängde jag på, jag gillar ju bättre att ha nån att gymma med. Jag hade fortfarande enorm träningsvärk från i fredags så det fick bli ett långt stretchpass i danssalen sen efter också, det gäller ju att hålla sig smidig nu under repperioden. Nu ska jag strax sova och imorn börjar vi repa, wow så spännande!
 
(null) 
(null) 
(null)
 
(null)