Chokladspindlar, shopping i huvudstaden och en efterlängtad långlunch

Det här lovet fortsätter att driva på i rasande fart, det är nästan så att en kan känna sig lite stressad för att hinna med allt.
 
I onsdags var jag på återbesök till naprapaten igen, min högra höft och ljumske har nämligen stört mig en aning den här hösten och jag kände att det var dags att ta tag i det hela nu. Förhoppningsvis ska den bli bättre nu och sen en note to self också att inte mördar stretcha den på samma sätt som jag gjort tidigare heller...
 
Hur som helst så när jag var klar hos naprapaten åkte jag hem till Louise för att baka halloween cupcakes! Vi kände mest för att baka vad som helst egentligen men Louise hade hittat ett recept på spindelcupcakes som var bara för söta så vi var tvunga att prova göra dem. Det tog sin lilla tid och det blev en del små missöden med florsocker, choklad och frosting som inte var det lättaste att splitsa ut när en inte har en splits haha men tillslut hade vi ändå 9 små spindlar och goda blev de också.
 
Igår blev det en heldag i Stockholm med mamma, vilket var supermysigt! Först en fika på vetekatten i vanlig ordning sen så blev det nån timme eller mer inne på dansbutiken då jag är den veligaste människan nånsin haha. Tillslut så blev det iallafall ett par benvärmre, nya tights, en body till baletten och ett par karaktärskor. Skorna var absolut svårast jag ville nämligen ha ett par höga för jag tycker det är snyggare men ibland gäller det tyvärr att tänka mer praktiskt också och med tanke på hur mina ledband i fötterna är efter i våras så blev det tillslut ett par mellan istället. Efter dansbutiken så blev det lite vanlig shopping också innan vi blev för hungriga och letade upp en italiensk restaurang, vår favorit som vi brukar gå till höll tyvärr på att renoveras så vi fick leta upp nåt annat. En lång men rolig dag i huvstaden.
 
Idag var det äntligen dags för veckans mest efterlängtade lunch med Jossan på stan! Tänk att vi brukade luncha minnst en gång i veckan förra hösten, det var på riktigt det som fick mig att inte tappa fotfästet helt då jag mådde som sämst förra hösten. Våra luncher är det bästa, alltid så mycket att prata om och idag var inget undantag, ibland är en långlunch precis det en behöver!