Så mycket att göra, så lite tid

Intensiv är bara förnamnet på den här veckan... föreläsningar, seminarier, filmvisningar, gympaträningar och alla vardagsgrejer där emellan haha jag ligger minst en dag efter i min livsplanering haha.
 
I onsdags hade vi föreläsning och filmvisning direkt efter varandra utan lunchrast för de var tvungna att flytta om lite i schemat. Det var både en intressant föreläsning (om SFI's filmarkiv bl.a.) och jag gillade filmen vi såg efter också, Vagabond (Sans toit ni loi) av Agnès Varda. Men det blev lite långt att bara sitta still på rumpan i nästan 4 timmar. 
 
 
När skoldagen var slut åkte jag hem igen och försökte få lite läsning gjord men jag var så nervös inför min första träning med Täby så det var väldigt svårt att koncentrera mig på texten så tillslut var det lika bra att göra nåt annat istället. Det var lite klurigt att ta sig till hallen då kollektivtrafiken här är under all kritik men fram kom jag ändå och från att ha varit super duper nervös kunde jag äntligen slappna av lite för alla var så väldigt trevliga. Jag kände mig välkommen på direkten. Bakåt och fria stod på schemat och jag har ju inte tränat gympa sen före jul så det var lite ringrostigt i början, kroppen får ju sig en liten chock också när den helt plötsligt börjar utsättas för alla dessa ytterlägen igen men det var så sjukt roligt att få snurra. Det gick förvånansvärt bra också med tanke på omständigheterna bara jag får tillbaka lite rutin och muskler så tror jag det här kommer bli super.
 
När jag sen vaknade i torsdagsmorse kände jag mig som jag blivit överkörd av en traktor men det var det värt, träningsvärk är ju lite härligt ändå haha. Men det var bara att masa sig upp och åka in till skolan för mitt andra seminarium. Det andra seminariet var lite som det första men vi pratade om och diskuterade våra teser och analyserade nåt filmklipp.
 
Jag hade planerat att plugga på eftermiddagen men så blev det inte riktigt när jag äntligen kunde gå och hämta min nya mobil på posten. Som jag har tragglat med min 5s med sitt halvdöda batteri nu i nästan ett år, sista veckorna har har varit särskilt dryga då jag nästan behövt ha min portabla laddare i hela tiden för att den inte skulle dö.. Hur som helst så fick jag min 8 i torsdags så tiden som egentligen skulle gått till plugg gick till mobilfix tyvärr haha.
 
På kvällen sen var det dags för andra träningen för veckan. Jag hade verkligen ont överallt så hela kroppen kändes lite mer seg än vanligt vilket speglade sig på träningen också men det var ju bara andra träningen så det är kanske inte så konstigt. Vi körde iallafall bord och framåt för att sen avsluta med lite blandad styrka. Så trött jag var när jag kom hem sen, så trött har jag inte varit på hur länge som helst... jag seriöst haltade hela vägen hem från centrum och i princip bara störtade i säng väldigt redo för helg.