En oväntad pangträning!

Nu bara måste jag skriva igen men denna gång beror det inte på frustration utan tvärt om, ren och skär gympaglädje!
 
Jag var helt slut när jag kom till träningen först. Efter en morgon med antagningsprov och sen en 5 timmars tågresa från Malmö (som jag tänker skriva om mer ingående imorn) med släng av åksjuka från att försökt plugga på tåget hade jag kanske inte världens bästa förutsättningar. Vi började på tumbling framåt och jag var såå trött och kände mig nästan fortfarande lite åksjuk. Jag kämpade på mitt bästa och sen bara hände nåt, allt bara stämde och efter några varv kunde avsluta passet med ett helt nytt tävlingsvarv framåt! Häftigt och superroligt! nu kan det bara bli bättre.
 
Nästa pass var bord och med lite nyvunnen energi från tumblingen var tröttheten och åksjukan som bortblåsta. Bord och jag har en lång historia av att inte komma överens. Jag har haft så svårt med överslag volt och jag har bara vänt den en gång innan på ren vilja i princip till mage men det var kanske ett år sen. Så när min tränare sa att jag skulle vända den idag var jag först lite tveksam, jag fegade ur första försöket men jag gick tillbaka fast besluten om att verkligen köra och sagt och gjort! Jag fick världens tryck och körde nästan in till överslag sträckt halv med massor av rotation till övers haha jag fattade det knappt själv! Jag är såå glad! äntligen! Jag körde en till i strömmen sen men då var tekniken inte lika bra men det var en överslag volt halv iallafall och bara det känns amazing!
 
Det lönar sig att åka in på träningen ändå även fast en är trött särskilt när det kan sluta så här bra! Det var fler än mig som hade en bra träning också vilket såklart är jättekul att kunna dela glädjen med fler.
 
 
 
Nu blir det dock äntligen sängen, nöjd och glad efter en lång och intensiv dag.