Systugor, dansrep och teaterregi + black snowflake nail art

Då var det söndag igen då och än en gång dags att sammanfatta veckan som jag inte hunnit med att blogga nåt om. Den här tredje repveckan har dock varit lite, lite, lite lugnare än de två första men det är ju liksom inte så att det inte finns saker att göra.
 
Måndagen gick åt till att gå igenom och slipa på lite koreografier på förmiddagen sen hade vi vår första klädprovning för att se hur alla ligger till med sina kostymer, det tog sin lilla tid för det är många nummer och många kostymer som ska fixas och allt måste sen passa och godkännas innan de får ett okej. Själv känns det ändå som jag ligger ganska bra till med kostym nu är det mer att hämta saker hemifrån och vänta på att klädbeställningarna kommer fram. Eftermiddagen och kvällen gick sen helt åt till olika kör och dansrep. I tisdags låg fokuset på en av våra teaterscener för showen och så fick vi lära oss stämmorna för min sololåt eller alltså de som körar fick lära sig stämmor. Det kommer låta toppenbra när allt sitter och det känns skönt att vi har fått lärt oss hela medleyt nu. Sen på eftermiddagen höll jag i ett rep för det medleyt jag är danskapten för, vilket gick helt okej. Onsdagen var en låång systuga hela dagen, jag själv sydde kanske inte så mycket men jag letade kostym på annat sätt och ställde upp som modell när det behövdes. Mitt i och efter systugan klämdes det in lite kör och dansrep också så som vanligt blev det en lång och händelserik dag.
 
Torsdagen var en rätt luftig dag så då passade jag på att gå med Alicia och Natanael och gymma efter fikat, det gäller ju att hålla sig någorlunda i form under den här intensiva perioden också för att orka med. Det gick helt okej men de nya personbästa stod Alicia för som maxade i både bänk och mark sååå kul!! På eftermiddagen hade vi Jonna igen, alltså våran gästkoreograf, vilket var både tufft och lärorikt. Det är på ett sätt skönt med en väldigt rak lärare, det är ju egentligen det jag är van med från gympan t.ex. men det är samtidigt tungt att få sina svagheter utpekade. Hur som helst så vet jag vad jag behöver mer jobba på. Så sen på eftermiddagen när de flesta andra var iväg på gospelkören så passade jag på att köra ett danspass själv i danssalen och bara släppa på lite prestationskrav, dansa, volta, hoppa och sen avsluta med ett längre stretchpass. Så befriande och bra för mig.
 
I fredags var temat för dagen teater, helt och fullt och jag fick sätta på mig regissörshatten vilket var både kul och lärorikt. Vi skulle egentligen ha haft andra lektioner men en av våra lärare låg hemma sjuk så då tog jag och Felicia som båda är väldigt teaterintresserade tag i att slipa till alla showens teaterdelar. Teatern har nämligen hamnat lite på efterkälken när det kommer till att repa, dans och sång har en tendens att gå före vilket är förståeligt men tråkigt för det är otroligt viktigt att även teatern är bra, det är ju lite den som håller ihop hela showen. Det är även i teater som många i klassen inte har så stor erfarenhet av vilket gör det ännu viktigare att den övas på. Jäklar vilken skillnad det blev också! i början var jag väldigt tveksam på många scener men med bara lite lätt regi så blev det såå mycket bättre! Folk är ju duktiga överlag men har en inga erfarenheter så är det inte så lätt och då kan det behövas lite hjälp. Det finns fortfarande mycket att jobba på men det är redan mycket bättre tack och lov! för är det nåt jag inte tål så är det stela oarbetade teaterscener men nu är vi på banan igen. Efter lunch hade vi inget mer på schemat men vi körde ett riktigt köttigt, dans/styrka/gymnastik/stretchpass i danssalen med typ alla som var kvar och det var så kul! Jättehärlig stämning och så mycket skratt, det är verkligen såna moments jag vill ta vara på här!
 
En intensiv men rolig vecka och sen förutom all stress och alla rep och kaos så har vi ju också bara myst tillsammans uppe i köket, det hör till det också. Sista bilden är även vattnet efter jag tvättat en del av min kostym som jag fått låna, mys va?