Julmys i massor - julmarknad och julbak

Mitt i allt detta repstress som är just nu så börjar det ju ändå lacka mot jul så det gäller ju att få upp julstämningen här på folkis också så det var nåt vi tog ordentligt tag i här i helgen.
 
Hanna i klassen jobbar nämligen på Fredriksdal i Helsingborg och de hade julmarknad nu i helgen så i lördags passade jag, Alex, Stine, Emma och Maja på att åka dit. Vädret gav ingen vidare julfeeling dock, regnigt, blåsigt och allmänt iskallt men vi kämpade på ändå. Fredriksdal är verkligen superfint och så mysigt med allt julpynt. Vi gick runt till alla stånd och smakade på alla smakprov som fanns och såklart köpte vi lite gott och blandat också. Dansade runt granen gjorde vi också men en väldigt exalterad dam som höll i det hela haha och så fick vi träffa tomten. Det var verkligen synd på vädret, jag kan bara tänka mig hur mysigt det skulle varit om det snöat istället men, men det blev en fin dag ändå. När vi kom hem till folkis igen på kvällen hade vi lite ostmys i köket med smält brieost tills alla blev för trötta, det tar på krafterna att vara på julmarknad.
 
Igår körde vi igång med julstök på riktigt här på folkis och bakade julgodis i mängder nästan hela dagen, pepparkakor, knäck och jag gjorde ischoklad. Jättemysigt förutom ett litet missöde med ischokladen sen efter vi kört lite dansrep på kvällen hade vi adventsmys tillsammans uppe i köket och spelade tuttifrutti-Christmas edition.