Springa över torget i underkläder???

Idag startade dagen med frukost som vanligt sen hade vi lite mer infomöte på förmiddagen innan det var dags för lite andra aktiviteter med hela folkhögskolan efter lunchen. Det var en poängjakt, vi blev indelade i lag där vi fick ett papper med uppdrag att utföra för att samla poäng vilket var superkul och nu kan jag även bocka av springa över ett torg i underkläder på min bucket-list...haha inte för att det egentligen är en punkt jag tänkt jag skulle vilja göra men, men haha... Det var iallafall fullt med knasiga uppdrag och mitt lag lyckades ändå samla ihop 440 poäng så det var väl rätt okej haha.
 
Det var bara en punkt, och jag vet inte riktigt hur jag ska skriva om det, som fick mig att känna mig otroligt obekväm nästan lite ont i magen känsla. Den var att vi skulle ringa en riksdagspolitiker och några i mitt lag (som inte går mitt program utan nån av de andra programmen på skolan) väldigt tydligt visade sympati för SD. Det var inte rätt forum att börja diskutera politik och det var bara en så konstig situation men det kändes inte alls bra. Det blir så skevt i mitt huvud att trevliga glada människor kan stödja ett parti som står för så mycket saker som helt går emot min värdegrund som människa och alla människors lika värde. Men nog om politik för nu, jag vet var jag står iallafall.
 
Senare på eftermiddagen hade vi korvgrillning utanför Herrgården med hela skolan så spelade vi kubb med några i klassen. Det blev en otroligt jämn match haha och jag vet inte hur länge vi höll på innan nån till sist vann. Sen så blev det ett kvällsdopp idag också och vi blev några kvar vid bryggan och njöt av solen efteråt. Nu kom jag nyss ner till rummet efter att ha suttit i köket och druckit te tillsammans med några ur klassen och ska strax sova och ladda upp för ännu en intensiv dag.