Sångnerver, bassängbad och Mamma Mia mys

Här gick jag i godan ro och tänkte att jag kommer nog bli mindre nervös inför sånglektionerna bara jag får all info om dem ha..ha..ha... Men jag får försöka tänka positivt, jag kommer lära mig många låtar utantill, jag kommer lära mig förstå noter lite bättre, jag kanske kommer komma över min rädsla för att mixerbordet ska sprängas om jag råkar trycka på fel knapp och kanske kommer min beslutsångest utmanas till det bättre haha. Men det låter så nytt och läskigt allt nu i början, jag har ju liksom bara sjungit "för kul" innan, aldrig tagit sånglektioner och det närmaste jag kommit kör var väl lucia och skolavslutnings-kören i högstadiet haha panik... Men som sagt jag kommer lära mig sjukt mycket från grunden och upp så jag får försöka lägga fokuset där istället för på nervositeten.
 
Idag hade vi ännu mer info som sagt om både sånglektionerna och danslektionerna och jag är verkligen så taggad på att börja dansa nu! och det känns inte alls lika nervöst som sången tack och lov. Vi fick dock faktiskt börja nosa lite på var som komma skall med en kortare körlektion i eftermiddags vilket var kul, lite hjärngympa men kul.
 
Efter skolan sen blev det ett dopp i sjön för att ta vara på det underbara sommarvädret idag men sen drog vi till simhallen bredvid där vi bor istället och hängde där hela eftermiddagen. Så lyxigt att bo så nära och att vi får tillgång till simhallen gratis med vårt boende. Nu på kvällen hade vi filmkväll med alla och kollade på Mamma Mia vilket var supermysigt! Det är så ovant och härligt att se musikalfilm och alla andra är lika taggade som jag haha så mycket allsång, jag älskar det!
 
Fredag imorn och teater är först på schemat så jag är taggad.