Fika, flyttstress och Joy i regnet

I'm back! på grund av nåt teknikfel när jag förlängde min domän så låg bloggen nere hela söndagen men nu ska allt funka igen tack och lov! Det har varit några sjukt intensiva dagar sen sist, jag sitter förresten nere Markaryd när jag skriver detta, i mitt nya hem för de kommande året men mer om det sen. 
 
I fredags jobbade jag mitt sista pass på jobbet för sommaren vilket både kändes skönt och lite konstigt men dagen rullade på som vanligt hur som helst. Efter åkte jag och körde ett sista gympass med Pappa där bänkpressen verkligen kändes bra, jag hade nog kunnat få upp 57,5 kg men vi körde en tung stege istället. På kvällen sen åkte jag in till stan och mötte upp Jossan för en sista fika vilket var mysigt, vi konstaterade också att vi typ typ känt, känt varandra i ett år nu vilket är helt galet för det känns som så mycket längre haha.
 
Lördagen var ett totalt stresskaos för att hinna flyttpacka allt... omg vad jag höll på hela dagen det är sjukt hur mycket saker jag har och sjukt svårt att veta vad som är bra att ha med. Ibland bara satt jag på golvet i mitt rum och bara stirrade på sakerna och hoppades att de skulle packa sig själva. På nåt vänster blev jag tillslut klar ändå och vi hade en mysig middag med familjen på kvällen.
 
Lite senare åkte jag in till stan för att träffa Louise och gå på Balkongfesten vid teatern, det blåste och regnade i sidled så väderförhållandet var väl inte så nice men det var bra framträdanden. Arja Saijonmaa var stencool haha men bäst var ändå Joy. Vädret blev på nåt sätt ännu värre när hon skulle upp så det var väldigt få kvar och elen på scen kaosade men hon var så jäkla bra så genuin och glad och härlig. Det var superbra stämning och även fast jag inte lyssnar så mycket på henne så var det galet bra. När allt var klart gav vi upp och åkte hem till Louise en sväng för att tina upp sen bar det av hem innan klockan blev allt för mycket. En det en fin sista kväll hemma i Gävle även om vädret hade kunnat varit bättre såklart.