Fantastiska sommarkvällar

"Nästa gång tar jag med mig sällskap" skrev jag när jag hade varit och svalkat mig i Vårvik på onsdagskvällen så sagt och gjort. Luften var klarare i fredags men det var ändå varmt så att åka och bada efter jobbet kändes som en självklarhet så jag åkte hem och packade om väskan och åkte sen och hämtade upp Axel och Putte. Vårvik var minst lika fint som i onsdags och det var varmt i vattnet också så vi satt oss på bryggan fikade, badade och lyssnade på Puttes Schlager-lista det var verkligen supermysigt. När solen gick ner där starx efter nio fick det räcka och vi fortsatte kvällen hemma hos Putte istället med Hey Baberiba och bubbel, en fantastiskt fin fredag.
 
Lördagen fick börja med en låång sovmorgon. Efter att knappt ha sovit 6h per natt hela veckan så behövde jag tydligen några extra timmar och gick inte upp förens runt 12. Mamma och Pappa kom hem från stugan i lördags så från att vara rätt tomt blev det full rulle i huset igen. Jag lämmande dock uppackningskaoset en stund och åkte till Jossan på kvällen och åt tacos, lite spontant men en superbra idé.
 
Jag var fortfrande rätt trött och gick och la mig någorlunda tidigt i lödagskväll men min granne hade 30 års fest hela natten så efter timmar av sömnparalys då jag inte kunde få mitt huvud att somna... så lyckades jag till sist somna runt 3-4 tiden på morgonen.. Rätt naturligt så var jag helt slut hela dagen igår, jag åkte och gymmade med pappa på förmiddagen men sen var jag bara hemma och tog det lugnt och kikade på EM-finalerna i AG som den gympanörd en är. För att sen gå och lägga sig och äntligen få sova ostört igen.