Födelsedagsgympa i Finland

Har jag nånsin haft en födelsedag utan gympa? inte vad jag minns iallafall. 22 april verkar vara ett ypperligt bra gympadatum och i år var inget undantag, i år väntade nämligen ett gympaäventyr i Finland.
 
Jag var så glad att jag gick och la mig tidigt i fredags annars hade jag nog inte orkat med resten av helgen. Jag spenderade hela lördag förmiddag med att förbereda och packa inför tävlingen samtidigt som jag försökte hinna plugga och öva monologer också. Det var lite stressigt men det gick bra och jag hann med det väsentliga iallafall innan det var dags att åka in till stan och Viking-terminalen. Vädret var fantastiskt och vi kom på båten precis till solnedgången vilket passade bra till att ha lite photo sesh på däck vilket också blev lite gratis gympa underhållning för resten av passagerarna på färjan haha... Kvällen avslutades sen med infomöte om tävlingen och lite sightseeing på båten innan det var dags att gå och lägga sig och ladda inför tävlingsdagen.
 
 
Det blev inte många timmars sömn innan vi var framme i Åbo på söndagsmorgonen, inte blev det bättre av att vi tappade en timme också eftersom Finland ligger en timme före Sverige. Hur som helst så var vi ett trött men taggat lag som satt oss i bilarna och efter ett snabbt stopp på Donken för frukost så var vi på väg på riktigt mot Espoo och Teamgym-cup. 
 
Som jag skrev i förra inlägget så såg ju min fot-situation inte vidare ljus ut men jag ville verkligen tävla friståendet en gång innan den riktiga upptrappningen mot SM börjar. Min fot kändes ändå lite bättre så vi körde och med den ena foten tejpad och den andra med tejp och fotskydd gav jag mig ut på golvet ändå. Om kroppsdelarna inte sitter fast så får en helt enkelt tejpa fast dem igen! haha Skämt åsido så gick det faktiskt att köra och jag är ändå nöjd med min prestation under förutsättningarna. Resten av laget och det andra laget körde sen superfina varv på redskap och vi körde en bra tävling men p.g.a. en hel del missar på kompositionspoängen i friståendet vilket ändå var rätt väntat blev det ingen pallplacering. Men målet med tävlingen var ändå lagsammanhållning och det tycker jag verkligen vi lyckades med, snacka om peppig stämning! När allt var klart åkte vi till Åbo igen för att äta middag och alla sjöng för mig och så fick jag en liten födelsedagspresent också! alltså wow vilka fina lagisar jag har!
 
Vi åkte en betydligt fräschare båt hem som även hade den obligatoriska karaoken som vi såklart passade på att sjunga på. Sen hittade vi det ända lilla stället på båten som faktiskt spelade musik från det här århundradet haha och dansade loss halva natten. Vi hade en liten incident med en sliskig snubbe men som tur var tog personalen sitt ansvar och han blev bortforslad av två stora vakter till vårt jubel haha.
 
Gympabubblan, utomlandsäventyr, karaoke och dansparty vad mer kan en önska sig ska hända på ens födelsedag! Så trotts två trasiga fötter och nästan ingen sömn hade jag en fantastiskt rolig helg tillsammans med bästa laget! jag längtar redan till nästa tävling och förhoppningsvis är jag hel tills dess.