Årskrönika 2017 - Andra kvartalet

Andra kvartalet - april, maj, juni
Min favoritmånad april började rakt i mitten av en gympa helg som demogymnast och egen träning, massor med timmar av gympa. Gymnastiken bjöd även på århundrades längsta inhopp till trampetten från airtracken, så långt att jag inte ens nådde fram...haha.
 
22 år hann jag fylla också och som vanligt var jag i väg på nåt gymparelaterat dagen till ära men jag blev ordentligt firad med glass av mina lagisar uppe i Sundsvall så det blev en fin födelsedag iallafall. April bjöd inte bara på gymnastik, på en av de lediga helgerna fick jag äntligen se min idol Peter Jöback live när jag och Mamma tog en spontanare och bokade biljetter till Fantomen på Operan på cirkus i Stockholm. Det var en underbar vårdag i huvudstaden och en helt fantastisk föreställning och jag tror mamma var nog glad att jag övertalade henne att följa med. Tyvärr så blev det även väldigt mycket tårar denna månad när Mormor gick bort runt påskhelgen, det var inte oväntat men såklart väldigt sorgligt och tungt för oss i familjen.
 
I maj jobbade jag en del och började lyssna på Hamilton som direkt blev en ny favorit. Men utöver det så handlade hela månaden om gymnastik. Vi hade ett otroligt givande till viss del lett av Landslagstränaren Zacke. Tre dagar fyllda med gympa, föreläsningar och mentala rum. Den där sista strömmen klockan 22 på lördagskvällen kan jag så här i efterhand knappt förstå hur vi klarade av och med sån bravur också. Nån vecka senare var det dags för RM-Mixed. Vi var stencoola och vann kvalet och vi gick lika stencoola in på finalen och guess what? vi vann den också! Bäst i Sverige på rm-nivå vad sägs om det!
 
Hela maj avslutades sen med våruppvisning och JC & SC i det nybyggda Gavlehov och vi hade en massa härligt lagmys under helgen. Mitt i bland all denna gympa hade vi en fin men sorglig begravning för Mormor och jag åkte ner och gjorde mitt sista antagningsprov för våren och även fast det inte gick vidare så fick jag umgås med massa härliga teatermänniskor.
 
Allt började lugna ner sig ordentligt och sommaren smyga sig på där i juni. Jag var bjuden på min första babyshower hos fina Amanda i början på månaden och mitt sommarjobb tog fart. Jag och pappa var på Håkan Hellström på Gasklockorna och jag retades med Hanna som inte kunde gå eftersom hon var i England. Juni bjöd även på en lite kortare resa uppåt i landet då jag äntligen tog mig i kragen och åkte upp och hälsade på min saknade Mimmi i Ljusdal där strax efter midsommar. Vardagen fick en ny slags lunk och mina dagar bestod mest av jobb, sommarträningar både med gympa och gym och en lång väntan på att sommarvärmen skulle komma.