Födelsedag, fika och en jäkla massa gymnastik

Jag fick en bra helg ändå även fast jag var lite skeptisk efter allt dåligt förra veckan men det blev bra där uppe i Sundsvall iallafall. Kul att umgås med laget och kul att få köra massa gympa. 
 
Birstahov är inte min favoritgympahall om det brukar inte alltid gå så bra att köra där, om det beror på stress, underlaget, luften, bristpå naturligt ljus det vet jag inte men jagfår alltid kämpa lite extra. Faktum är dock att det gick helt okej att köra både fredag och lördag på alla redskap. Inget nytt snurrades men alla mina varv jag redan har såg bra och stabila ut så jag kanske ska sluta var så hård på den hallen ändå haha. Det var ju också just där jag först fick min kärlek för framåtvarv på tumbling för sisådär 6 år sen.
 
Sen var det ju min födelsedag i lördags också 22 år gammal eller ja ung hehe så våra tränare bjöd på glass på lunchpausen vilket jag tycker var väldigt gulligt av dem. Det blev en låång helg men en rolig en, vi kom inte hem igen förens vid tio på löradagskvällen och när jag kom hem så blev jag lite fortasatt firad av familjen med rosébubbel och några presenter.
 
Södagen blev en helt dedikerad vilodag, jag gjorde verkligen ingenting vettigt förutom att vi var upp och firade min kusin Signe som fyllde i tisdags, massa barn och massa fikabröd som vanligt då.