Trampett comeback och ett jobbpass mitt i veckan (igår-idag)

Jag vet att jag ska att jag skulle få mer saker gjorda igår jämfört med i måndags men jag vet inte riktigt om jag höll det haha. Men jag hann iallafall att läsa klart en pjäs jag inte förstått ett sk*t av, ta lite selfies, slökolla efter boende i Paris och svara på ett mejl jag borde svarat på förra veckan så nånting gjorde jag iallafall, även om det var i minsta laget.
 
På kvällen sen var det träning, första för veckan och mitt knä hade ju ändå gått ner i svullnad så jag körde på fullt ut. Vi körde trampett vilket var jättelängesen sist, det kändes lite läskigt och ovant men också så himla kul! Så det blev mycket dubbelhalv som snurrades i alla positioner.
 
Vi körde lite styrka med fokus på stabilitet och gick sen över till Ladan sista kvarten och snurrade lite mer där. Det blev hel in för mig men jag har fastnat lite nu i att jag inte går in i grupperingen först och då blir den så väldigt öppen. Jag tror jag skulle behöva köra lite förövning på mattberg för att få till tekniken så jag kan gå vidare mer ordentligt på full half.
 

 
Idag var det uppe med tuppen som gällde, jag jobbar vanligtvis bara början och slutet på veckorna men denna vecka är ett undantag så jag hade ett förmiddagspass idag. Det har varit bra tempo på kunder så det har funnits att göra hela förmiddagen.
 
Efter jobbet var jag ner på stan en sväng och blev en träningströja, en sjal och ett par mys-strumpor rikare. Det var ingen storshopping precis utan mest saker jag behöver.
 
Nu ska jag strax åka in på jobbet igen för ett personalmöte.