80-tals filmer och reunion med saknad vän (igår-idag)

Okej så jag har hittat mitt nya spirit-animal och typ modeikon, Duckie från Pretty in Pink och insett hur galet mycket jag älskar 80-tals filmer? Eftersom jag kände för att inte göra nånting alls igår hade jag massa tid till att bara kolla på film och jag älskar ju The Breakfast Club så tänkte jag att jag ger filmen Pretty In Pink en chans, båda skrivna av John Hughes, båda gjorda i mitten av 80-talet och båda med Molly Ringwald i rollistan. Alltså kärlek vid första ögonkastet! Den finns så Netflix så seriöst! film-tips!
 
 
Idag har det blivit mer nutid än 80-tal dock, jag jobbade förmiddag men det var ett ganska lugnt pass och jag var ändå mer taggad på att få sluta så jag kunde gå ner på stan och träffa Mimmi! Fatta vad jag har saknat denna tjej alltså! Vi har inte setts sen i slutet på mars... mars! Så det var verkligen på tiden nu och det var så himla kul att ses igen och vi hade en jäkla massa att catcha-up på såklart. En jättemysig lunch perfekt för en annars ganska grå torsdag.
 
Jag var i princip bara hem och vände för att åka på träning. Första träningen efter tävlingen, foten säger nej men hjärtat säger ja haha. Det var lite rörigt som det ofta är på torsdagar men vi körde iallafall bakåt, både stationer och fulla varv så varvmässigt körde jag två fina dubbelskruvar och en okej dubbelsalto, min första faktiskt sen nån gång i juni, före jag skadade foten så det var kul.
 
Imorn är det fredag och jag är ledig igen, vi får se vad dagen bjuder på.