Lunch med gammal vän och varv till semi

Tillbaka till verkligheten igen såhär efter påsk eller nåt sånt. Jag var ledig idag så förmiddagen spenderades på stan med en saknad vän. Norea är hemma under påsk och vi har inte setts sen i december så det var verkligen på tiden igen. Vi lunchade och catchade up om allt som hänt sen senast det var några trevliga timmar på stan.
 
Sen var jag tvungen att skynda hem igen eftersom vi har tidig träning på tisdagar. Det var lite lätt tävlingsträning som gällde idag eftersom svenska cupen är nästa helg, det är inget som egentligen rör mig men det är ändå bra att få träna lite till semi.
 
Vi började med voltstart till bakåt och framåt på tumbling och det gick väl okej bakåt är svårt med alla mina teknikproblem men det blev några fina voltstarter iallafall. Sen på framåt så testade jag en ny sats, 1 steg på tumblinget vilket är otroligt köttigt det är nämligen svårt att nå hela vägen fram så det blev inga fabulösa varv av det precis men nu har jag iallafall testat så jag tror jag behöver hitta nåt slags mellanting mellan 2 och 1 steg.
 
Det var bord som gällde sen och jag ställde ner några sträckt tzucka till semi så jag är nöjd även fast jag önskar jag kunde förstå mig på överslag volt istället men det kommer.
 
Vi avslutade sen träningen med friståendesvårigheter och en dödande mage/ryggstyrka men jag måste ändå säga apropå friståendesvårigheter, jag är så jäkla nöjd med min rondat sträckt på hårt, att jag faktiskt klarar av att köra den och den känns så jäkla köttig haha synd att jag inte får tävla på den i år dock.
 
Imorn ska jag jobba igen första gången på en vecka men det känns rätt bra ändå med lite rutiner.