Årskrönika 2016 - andra halvåret

Tredje kvartalet - juli, augusti, september
Juli och sommar igen även fast vädret inte var sådär jättebra kanske. Jag jobbade en hel del och när jag var ledig passade jag på att gå på utomhusbio eller bara ligga på bryggan i Vårvik och läsa och jag tog steget att bli blond igen. Juli bjöd även på en underbar vecka i Italien men gymnastiken. En hel vecka gympa i 30 graders värme 6 timmar per dag, det enda tråkiga var att min fot var inte hel och jag kunde inte köra fullt ut. Vi hade en fantastisk dagsutflykt till vackra San Marino uppe i bergen också, sommarens absolut bästa vecka.
 
Även augusti var fylld med jobb och jag cyklade till jobbet varje dag även när det regnade som mest. Det lugnade dock ner ser eftersom och jag kunde spendera min lediga tid med att kolla all gymnastik från OS vilket var helt galet spännande att se. Jag och Mamma tog en shoppingtur i huvudstaden också och hade en fin dag även fast det var så sjukt kallt haha. Augusti slutade dock ganska dåligt då jag fick det tunga beskedet att jag inte längre fick träna med trupp 1. Det var som en mardröm och det var längesen jag var så ledsen, jag blev helt krossad och ska jag vara ärlig så är jag fortfarande det, självkänsla och självförtroende är sköra saker. Men jag gjorde det enda jag kunde göra, jag fick fortsätta kämpa.
 
September började tufft och det blev en tung omställning på gympan men jag försökte hålla glöden uppe jag mådde lite bättre iallafall. Jag började utvecklas igen och snurrade fullhalf till grop i Ladan för första gången men min kropp började dock protestera både foten och knäna. Hela stan drabbades av vattenläcka i september och jag hade några intressanta dagar på jobbet utan rent vatten vilket var en upplevelse i sig. Det bästa med hela månaden var dock när jag och Hanna var på Grönan och såg Troye Sivan! En helt fabulös dag fylld med karuseller, glass och till sist en underbar spelning, det kan ha varit en av de bästa kvällarna på hela året faktiskt.
 
 
Fjärde kvartalet - oktober, november, december
Oktober var verkligen all about gymnastiken och jag har nog aldrig varit så sliten i kroppen som jag var då. Det var gympa varje helg först KM som mest var en "rolig grej" där jag knep ett sliver i min klass. Helgen efter var det ett superläger med en massa olika föreningar och vi kollade på EM i truppgymnastik på storbild och jäklar vad de svenska lagen presterade! Oktober avslutades sen med en skräll när vi gick in och vann guldet på RC-Mixed i Landskrona, mitt första guld eller medalj överhuvudtaget på en rikstävling
 
November började i snökaos och gympan lugnade äntligen ner sig lite och vi fick snurra lite igen. Vad sägs om fullhalf på trampett? en volt jag knappt kunde drömma om den här tiden förra året. Jag började räkna ner dagarna till Paris och innan jag åkte fick Jag och Elin fick äntligen ihop det att gå och se folkteatern och snacka om bra beslut! Den 20 november åkte jag till Paris igen och det blev väldigt annorlunda från förra gången men det gick bra ändå. Jag fick börja plugga franska igen och fick en ny vän från Storbritannien att spendera eftermiddagarna med.
 
December sen var såklart Paris för hela slanten, franskalektioner med både bra och dåliga lärare, milslånga promenader, museum, skridskoåkning, shopping, bio, karaoke, Pierce Brosnan, en massa olika språk och självklart lyckan att fått träffa och lära känna en massa härliga människor från jordens alla hörn. Sen såklart en mysig jul hemma med familjen.
 
 
2016 har varit en händelserikt år på många olika sätt, det har gått upp och ner, haft sina underbara stunder som har betytt så mycket men också varit ett av mina tyngsta år. 2017 är mycket välkommet och jag känner på mig att det kommer bli annorlunda för att jag kommer göra det annorlunda, jag måste det.