såå glad det är över | trött tisdag


jag hann inte blogga igår då jag var och tränade i hudik så det få bli nu.

Jag är såå glad och lättat att gårdagen är över och det pga 2 saker estetiska kommunikations redovisning och en sen träning i Hudik.
Dagen såg ut som vanligt med fysik teater där vi fick gör fysiska gestaltningar, matte, engelska där jag Marrew och Vera var lediga och gick och köpte kinderägg och sjöng låten Timon och Pumba sjunger för att locka bort lejonen i lejonkungen... jag vi är estetare haha x) och estetisk kommunikation.

Sista lektionen var det ju som sagt redovisning av kursen, vi har jobbat i grupper med att göra typ en kort "föreställning" med både cirkus, dans och teater. Det gick såå mycket bättre än jag trodde jag är faktist riktigt nöjd så jag hoppas vi får bra betyg annars blir jag ju lite småsurig.

Vi fick sluta 1½ timme tidigare än beräknat och mitt tåg till Hudik gick inte förens runt 17 så jag satt kvar i skolan och umgicks med resten av klassen som också väntade på det dom skulle göra efter skolan.
Träningen senare gick bra, det var bara fristående men det känndes bra och jag fick köra på en plats jag känner igen så.Vi kom hem ganska sent efter träningen så runt kl 12 kunde jag gå och lägga mig.

Här är nagel designen jag målade i söndags




Med tanke på att jag kom hem så sent igår så är jag helt sjukt trött idag, det har visseligen inte varit någon speciellt ansträngande dag bara det vanliga, engelska, teater teori och karaktär.

Vi hade egentligen extra insatt träning idag men jag kände att jag orkar verkligen inte och jag måste plugga på om ideologier så jag stannade hemma istället, då kan jag gå och lägga mig tidigt också men först ska jag se på desperate hihi.