tv dag | Rent


idag blev det mest en oplanerad chilldag framför tvn. Jag hade inget att göra så jag gick ner i vardagsrummet och såg att dom visade Den ofrivillige golfaren på tv så jag satt mig och kollade på den, den är ju fortfarande lika kul haha x) sen gjorde jag och Hanna lite lunch.
När vi ätit klart fastnade jag framför en dokumentär om Amy Winehouse som gick på tv, att se Amy Winehouse dokumentärer får mig alltid till två saker: 1: att börja gråta och 2: att bli sjukt taggad att lära mig alla hennes låtar på gitarr så när den var slut satt jag mig och spelade och sjöng Amy låtar ett tag.

Kl 17.20 sen så visade dom Rent på 5an och den musikalen har jag velat se såå länge så då bänkade jag mig framför tvn igen.



Rent utspelar sig under 1989-90 och handlar om ett gäng bohemer som bor i ett sämre område i New York där dom kämpar för att överleva, betala hyran och förverkliga sina drömmar samtidigt som dom måste hantera fattigdom och hotet från AIDS-epidemin som sprider sig.

Den var jättebra! Det är en helt underbar, kärleksfull och kännslosam musikal jag satt och grät floder under filmen men den bjöd oxå på en massa leénden. Musiken är jättebra, det är en duktig cast och en bra story jag fattar inte jag att inte har sett den förens nu :o så jag råder alla som gillar musikaler och inte har sett Rent, se den!