Skola, faceplant, sommarväder och en fantastiskt fin födelsedag

Att få vara tillbaka i skolan har varit som balsam för själen jag njuter verkligen av minsta stund att få en chans att inte sitta och uggla i lägenheten. Att det var sommar ute hela förra veckan gjorde inte saken värre heller.
 
Förra måndagen var nog höjdpunkten ändå att få dansa i danssalen igen och ha en ordentlig dansklass även fast den är kortare och vi är färre så var det en lättnad att äntligen kunna röra på sig ordentligt igen. Tisdagen blev den första heldagen i skolan på väldigt länge, vi övande stämmor till vocal mania projektet vi har sen var det en till dansklass och jag hade sånglektion vilket var sååå skönt att kunna ha in person det också. Hade man inte lektion eller nån ledig sal så kunde man sitta ute i solen vilket vi verkligen passade på att göra. På kvällen sen var jag uppe sent och bakade till min födelsedag.
 
Sen kom onsdagen, 22 april och inte vilken onsdag som helst utan min 25 års dag! what!? och det kan också ha varit årets hittills varmaste dag, så fantastiskt! Jag var i skolan nästan hela dagen men vi hade typ alla lektioner utomhus eller så låg man bara ute och solade. Sen hade jag tänkt att vi alla i klassen skulle ha picknick nere vid sjön efter skolan. Jag menar jag har aldrig varit med om nånsin att nån har fixat nåt för mig på min födelsedag så jag tänkte jag får fixa själv som jag brukar. But little did I know så hade mina älskade vänner planerat en överraskning för mig och fixat ett jättemysigt picknickfirande för mig här på gräsmattorna på Kroppe. Det var en så mysig kväll med kubbspel, fika, musik och jag passade runt folk på diverse gympagrejer haha. Min överraskning kanske inte blev som planerat eftersom ingen stoppade mig att planera nåt själv haha men jag är så glad över min födelsedag och all kärlek och värme jag fick, jag blir alldeles rörd. 
 
Torsdagen sen bjöd på balett, övning och ännu fler timmar ute i solen sen hade vi Wii-spelkväll hos Amelia på kvällen. På fredagen hade jag inga lektioner så då passade jag på att öva, öva och öva. Först sång och sen dans, jag korrade till vårt dansprojekt. Sån frihetskänsla att få dansa och impra själv i en sal igen. På kvällen sen var det 3 hammare fest men det blev en rätt rörig kväll först pga omständigheter så kände jag mig inte så taggad att ens åka dit så jag åkte hem rätt tidigt ändå.
 
Den helgen rullade sen på med vanliga helgaktiviteter, öva, städa, faceplanta på golvet i köket för jag inte tänkte att det kanske är halt att gå på händerna om det är blött på golvet..... Det sista var väl kanske inte planerat haha stackars min haka, rygg och nacke fy... det var ett tag sen en landade på huvudet nu och jag kan säga att jag saknar det inte. Det kändes som jag blivit överkörd av en ångvält. Bara hålla sig varm och bita ihop så avslutade vi förra veckan med att fira Jasses födelsedag med fika och musikalquiz.