Dans, tårar, teater, stepp, ångest, fest, sång och tårtor - två veckor i Bjärnum

Det verkar vara otroligt svårt att hålla uppe bloggandet just nu all tid bara flyger förbi! liksom i torsdags var det redan en månad sen vi började här i Bjärnum, det känns som det var igår och samtidigt som jag aldrig vetat av ett annat liv än detta. Men okej en recap igen vad har hänt sen sist?
 
Förra veckan var en tuff vecka rent psykiskt för mig min sociala ångest åker ju bergochdalbana ibland och just förra veckan var jobbig även fast vi är så många så kan man känna sig ensam, lite pms på det också och jag ramlar direkt ner i ett mörkt hål. Då hjälper det iallafall att kunna ringa hem lite och få prata av sig och gråta lite ibland behöver man bara det lilla extra stödet. ❤ Jag kämpade iallafall på med både dans, sång och TP-projekt. Vår ena sånglärare är sjuk så det har blivit lite annorlunda scheman och vi har tyvärr inte kunnat ha nån mickteknik så det är synd. Men veckan såg ganska så vanlig ut massa övade på dagtid och sen en och annan filmkväll på kvällstid.
 
Till helgen var Johannas bror och hälsade på henne och han är även kompis till Alex så på fredagen var jag, Emma och Alex ditbjudna på middag och vinkväll, väldigt mysigt! det är ju inte varje dag en blir bjuden på middag här nere. Sen på lördagen var det marknadshelg i Markaryd som vi åkte på vilket blev lite mindre lyckat. Vi var och förfestade i Svalis med Show & Musikal klassen vilket var väldigt roligt och en liten trip down memory-lane för oss gamla S&M:are. Det var kul att få träffa och prata lite med alla där även om det blev lite rörigt med så mycket folk haha men sen när vi skulle ut blev det kaos. Det slutade med att vi stod ute och frös i blåsten och jag mådde piss pga ångest och ville bara hem så nja ingen vidare toppenkväll tyvärr.
 
Men efter en riktig fixar söndag för mig själv hemma så var jag redo att ta mig ann en ny vecka. Fullt fokus på TP-projektet men även sångredovisningsvecka på vår svenska låt. På jazzen började vi med en ny korre som är lyrisk denna gång vilket jag älskar men jag har blåmärken på hela mina knän, på baletten utmanar Petra oss med sina alternativa diagonaler haha och på steppen hade jag ett mental breakdown för att jag inte fattade timestep på en gång, härligt med dans hörrni haha. TP har som sagt varit ett jättefokus denna vecka, vi har repat varje kväll efter skolan och det har varit tufft men samtidigt nödvändigt och skönt så här i efterhand. TP:t är det som ger mig mest stress just nu, jag vill bara att det ska bli bra. Stefan är fortfarande sjuk så vi hade ingen mickteknik denna vecka heller men jag hade min tredje sånglektion som dock blev lite av ett psykologsamtal med min sånglärare om min prestationsångest haha herregud ibland är ju jag en parodi på mig själv.. Grejen är att jag har fått en väldigt utmanande låt som poplåt och det är tufft och krävs mycket övning men även mod att våga misslyckas när man övar för att lära sig.
 
I fredags var det sen dags för sångredovisning av våra svenska låtar i halvklass jag var inte så nervös innan sen när det var tre personer innan mig så var det som nån slog mig med en dörr i ansiktet med nervositet. Så innan jag började sjunga fick Sara, min sånglärare, sitta och prata om svenska kändisar på Bindefeldts 60 års kalas haha så jag kunde landa lite. När jag började sjunga sen släppte nerverna tack och lov och jag var faktiskt helt okej nöjd med min sång även om det såklart inte lätt perfekt så kände jag mig trygg. Sen kärleken en får av min fina, fina klass är ju fantastisk! och på tal om min klass herregud så duktiga folk är! så mycket fin sång, jag satt och log konstant under hela redovisningen.
 
På kvällen sen hade vi vinkväll och spelade maffia hemma hos Anna, väldigt trevligt haha. Igår kom fina Hanna till Alex på besök vilket var såå kul vi har ju inte setts sen vi slutade i Markaryd i juni ju så det var verkligen dags. Vi åt brunch hos Alex sen var vi in till skolan och dansade massa stepp blev det och jag har lärt mig timestep ändå det tog bara lite extra tid för det att sjunka in haha sen åkte vi in till Hässleholm och åt middag på kvällen såå mysigt! Klassen hade maskeradfest hos Cornelia så jag valde att åka dit en stund jag också, det var kul och lite spårat jag tror jag var lite för nykter jämfört men de flesta andra haha så det blev en rätt tidig natt ändå men jag var ganska nöjd med det också.
 
Idag har jag städat och så har vi bakat tårta hos Emma hela dagen vilket har bjudit på en hel del skratt haha ett fint avslut på veckan.