53 samtal, dansshopping och bubbel

Wow morgonen i torsdags tog nåt slags nytt rekord i stress och halv panik. Så grejen var ju att jag skulle till Stockholm för att klippa mig och skulle ta tåget kl 9 just klockan 9 skulle jag även ringa för att få hjälp med boende i Bjärnum. Bara det i sig är ju stressig lägg till då också att jag verkligen inte kommer fram i telefon. För lite backstory så fick vi alltså ett mejl i måndags om att det är först till kvarn på boendeplatserna och för att få hjälp skulle vi ringa mellan kl 9-12 på torsdags morgonen, vi är alltså 40 st i klassen i Bjärnum och det är ju självklart att alla då ringer exakt samtidigt vilket funkar sådär... Jag kom bara direkt till telefonsvararen utan några signaler så i början trodde vi att nåt måste vara fel men tillslut efter en timme i panik och 53 samtal senare kom jag äntligen fram. Jag lyckades få den allra sista ettan precis efter Emma och Alex också hade fått ettor på samma adress tack och lov och allt löste sig ändå men det var svettigt där ett tag. Rent spontant så borde det ju ha gått och lösa det här på ett enklare och mindre stressigt sätt tycker jag men hur som helst så blev det bra ändå och nu blir det bara spännande att se hur allt ser ut och planera inflytt och sånt sen i Augusti.
 
Stressen tog dock inte riktigt slut än för tåget blev försenat p.g.a. signalfel... (vad annars liksom) och jag fick springa för att hinna ta mig till frisörsalongen. Det blev inte bättre av att det regnade och åskade nåt kopiöst heller. När jag väl var framme så hittade jag inte salongen utan fick tillslut ringa och be om vägbeskrivning haha. Tack och lov blev jag bara 5 min sen och själva klippningen gick toppenbra så slutet gott allting gott på den förmiddagen. 
 
Jag hade några timmar att slå ihjäl innan tåget gick hem igen så jag passade på att ta en shoppingrunda när jag ändå var i Stockholm liksom. Jag lyckades hålla mig någorlunda i skinnet iallafall förutom på dansbutiken där jag helt plötsligt blev med steppskor haha. Det var dock lite planerat för vi får ju steppa lite i Bjärnum och jag har väldigt länge velat ha ett par. Så blev det en ny dansbody också när jag ändå var på gång. Trött och nöjd för dagen satt jag mig på tåget hem igen.
 
Gårdagen blev istället en väldigt lat dag hemma men det var skönt det också sen på eftermiddagen åkte jag in på stan för att fika med Alice vilket var superkul vi har ju knappt setts sen Paris eftersom hon mest bor i Uppsala nuförtiden. På kvällen sen var jag hembjuden till Puttes nya lägenhet. Vi var ett gäng där ändå och det var verkligen supertrevligt och kul med en hel del nya ansikten också en kväll med många skratt särskilt när jag försökte lära ut koreografin till All that jazz till Putte och Alex efter några glas bubbel haha.