Jul och juldagar

Då var det 2019 då och de här sista veckorna på 2018 flög på av bara farten så pass snabbt att jag som vanligt inte hann med bloggandet. Hur som helst har jag mycket att skriva om i och med jul, mellandagar och en underbar Parisresa också så gör er redo för några inlägg.
 
Vi kan ju börja där vi slutade sist med julafton, en julafton som blev som de flesta andra julaftonar. Vi var hemma och åt jullunch med familjen, gammelmoster och morbror och hans fru. Min systers kille, Karl var med också vilket var det enda nya egentligen. Massa god mat sen Kalle Anka i vanlig ordning och så blev det lite roliga sällskapspel senare på kvällen vilket alltid är mysigt. Juldagen sen blev en lång sovmorgon och sen bara hemmamys resten av dagen. Det hade väl varit roligt att gå ut på kvällen sen egentligen men tyvärr så kändes det inte som ett alternativ så jag blev hemma med familjen och kollade på fantastiska Coco istället, en Disneyfilm som jag velat se väldigt länge nu och alltså wow vilken fin liten historia och rolig var den också.
 
Annandagen blev även den en sovmorgon innan det var dags att ta tag i livet och börja förbereda och packa inför den stundande Paris resan. Sen på eftermiddagen åkte jag in till stan och fick äntligen träffa min saknade Axel igen. Det blev en långfika och det fanns såklart massor att prata om och catcha upp på det var ju över en månad vi sågs sist. Jag har kanske inte så många vänner här i Gävle men jag är så enormt tacksam för de jag har, de är bäst! 💕