Att oroa sig för knivar i halsen

Det här med tajming alltså ibland funkar det sådär... särskilt när en är 10 dagar från premiär och får det värsta halsontet en har haft på nästan 10 år... och på det en väldans massa oro som i kombo med halsont inte riktigt är det bästa för sömnen heller. Ett snitt på 4h sömn per natt, knivkänsla i halsen och ljud/ljus-rep från 08.30-18.00 varje dag den här veckan har varit så sjukt jäkla kämpigt... och det är så himla segt och samtidigt tråkigt att inte kunna få njuta av den här tiden och att få se allt växa fram. 
 
Det har hur som helst gått väldigt snabbt och smidigt med ljuset, vi gjorde klart nästan hela första akten i tisdags för att sen göra de mest intensiva stora medleyna på onsdagen och sen hann vi klart med det som var kvar i andra akten på torsdagen. Så vi var faktiskt klara en dag tidigt. Även fast allt gick snabbare än planerat har det ändå blivit långa dagar på scenen, det tar ju ett tag att ställa in ljuset ändå och det blir skapligt varmt på scenen, rökmaskinen gör inte det hela till så mycket bättre arbetsmiljö. Vissa nummer tar ju längre tid än andra också så ibland gjorde en numret en gång och det var klart medans ett annat nummer tog upp till 3 timmar. Det blir snyggt iallafall, det kan jag lova!
 
Eftersom vi hann klart med allt i torsdags använde vi gårdagen till att köra ett första genomdrag med kostym, ljus och ljud. Jag borde nog egentligen inte varit med... min hals var som en brinnande öken med knivar redan efter första numret... men jag är ju för f*cking envis för mitt eget bästa.... Det kan ha varit nåt av det jobbigaste jag tagit mig igenom och så här i efterhand borde jag nog verkligen klivit av. Det gäller att lyssna ordentligt på kroppen ändå. Det är skönt med helg nu iallafall.
 
Det blev inge vidare med sömn i natt heller när en inte somnar efter att ha legat stilla och blundat i över en timme så känns det ju lite lönlöst... Vid två-tiden nån gång måste jag ha slocknat sen väcktes jag av halsen strax innan 7 på morgonen.... lovely... och efter två timmar att försöka somna om igen gav jag upp. Idag är jag på strikt talförbud och ska försöka göra så lite som möjligt bara dricka tonvis med te, knapra halstabletter, gurgla saltvatten (vilket hjälper men får mig att vilja spy.... haha) och kolla på film. Förhoppningsvis kan jag somna ikväll vi håller tummarna.