Rastlöst värre + små grisar nail art

För exakt en vecka sen spelade vi vår absolut sista föreställning av vintershowen, det är helt sjukt att det redan har gått en vecka. Det är lite som när en tittat klart på en serie och livet på nåt sätt känns lite tomt, det är ungefär så den här veckan har känts också aningen tom.
 
I söndags efter sista föreställningen riggade vi ner allt, rev, städade och fraktade tillbaka allt till skolan igen och sen på kvällen hade vi en liten slutet på showperioden fest tillsammans med SLP-arna uppe i Orrling, lite dans, sång och spel vilket var kul men det blev ändå en rätt tidigt natt då de flesta var trötta efter en intensiv sista spelhelg.
 
Resten av veckan blev sen väldigt flummig och aningen rastlös, vi var lediga mycket eller hade bara diffusa lektioner med avslappning?.... gästläraren vi skulle haft var sjuk, en av våra ordinarie lärare var sjuk. Jag hade nog bara typ 4 ordentliga lektioner på hela denna vecka så vi har i princip krupit på väggarna här haha. Tack och lov att vi fick ha jazz i torsdags iallafall. Jag har dock haft gott om tid att fixa med andra saker som att måla naglarna, städa och planera lite kring alla kommande ansökningar och börjat jobba med min monolog inför teaterhögskolan nästa vecka så det är ju bra men jag är taggad att komma igång med alla vanliga lektioner igen.
 
Helgen här har även den varit lugn, vi har fikat en hel del vilket är mysigt men också kört lite dans och igår hade vi mellomys också. Idag blir lite av en fixdag det är ju mycket som måste planeras när det gäller alla ansökningar så det är lika bra att börja i tid även fast det är otroligt ångestladdad att ta tag i allt men förhoppningsvis kan det ge mig lite sinnesro.