Vi behöver vila

Dessa snart 3 veckor med fullt ös här i Markaryd börjar verkligen komma ikapp oss nu, lite trötta, lite sjuka, lite slitna och lite krämpor här och där känner vi nog igen oss i allihopa. Även lärarna känner av lite tror jag så idag blev det en inställd lektion nu på förmiddagen pga av sjukdom så nu har vi nån extra timme att hinna öva extra och vila på så jag tänkte passa på att uppdatera bloggen.
 
Helgen var sådär, jag var sjukt trött och aningen omotiverad till att göra nånting alls egentligen. Men jag klev upp och målade naglarna på förmiddagen i lördags och sen hade vi lite tacokväll. På kvällen sen var det nån slags fest på stora hotellet här i Markaryd som tydligen är årets största händelse haha. Vi förade lite innan i Svalis och sen började vi promenera dit. Kvällen hade väl sina stunder men jag var verkligen inte på rätt humör. Det kändes jobbigt att bara vara där plus att jag var i princip nykter. Jag har egentligen inget emot att festa nykter men att gå ut och dansa när en är nykter är en challenge för du blir plötsligt 100% medveten om alla äckliga lite äldre män som sitter på sidan av dansgolvet och stirrar ut en... Till slut fick jag nog, det blev för jobbigt så jag gick hem, det var en annan tjej från skolan som också skulle hem samtidigt så vi slog följe och det var så skönt att komma ut i friska luften och sen bara komma hem och sova.
 
Söndagen sen passade jag bara på att vila upp mig hela dagen, fixade med lite grejer som behövdes fixas, städade uppe i köket och följde valet på TV4. Vi bakade banankaka på kvällen och hade lite valvaka innan det blev dags att sova.