Tvättsjunga, fantastiska föreställningar och ösregn

Jazz i helklass, svettigt och trångt men kul! så börjar våra torsdagar. Vi är i normala mått mätt en ganska liten klass men 20 st som ska dansa samtidigt i samma lilla danssal kan bli aningen trångt. Andra lektionen är sång i grupp där vi gick igenom sånguppvärmning och mick-teknik. Sen har vi i grupp 1 ett enormt hål på över två timmar så jag passade på att leta igenom notbiblioteket för inspiration till mitt nästa sångval och sen körde vi igenom vår projektföreställning en gång också innan det var dags för kör som är dagens sista lektion.
 
Helt slutkörd efter en lång dag pluss ett extra danspass för att än en gång öva frappeer haha smet jag ner i källaren på eftermiddagen för att tvätta, öva sång och bara chilla en stund. Det är som jag sa till en kompis en av de få gångerna som en kan ta det helt lugnt här och då multitaskar jag ändå tvätt med sångövning haha. 
 
I fredags var det äntligen dags för projektredovisning och vi var nervösa och taggade, både för att framföra och att få se vad den andra gruppen hittat på. Vi körde vår först vilket gick superbra, några små missar men det är sånt som händer. Jag tror vi inte hade reflekterat över hur känslosam vår föreställning egentligen var men när vi fick publik blev det väldigt tydligt. Vi valde att göra som en collageföreställning om ångest, osäkerhet och fördomar vi själva har upplevt i att nå våra drömmar om att bli musikalartist eller skådespelare. När det blir så pass genuint är det lätt att relatera och de här sakerna är nåt vi alla har upplevt så det var absolut rätt publik att spela upp inför, mycket värme och lite tårar. Den andra gruppens föreställning var rena kontrasten till vår, full med humor och full show satt vi i publiken och skrattade i 20 min haha. Det är så sjukt kul att vi på samma tema lyckades göra så sjukt olika föreställningar som ändå binder ihop med varandra så bra! Jag är så glad och stolt över min klass! Jäklar vilken vintershow det kommer bli sen alltså!
 
Efter lunchen sen passade jag och Alicia på att köra ett gympass sen på kvällen laddade vi alla som inte åkt hem över helgen för att gå på höstmarknaden. Tyvärr var väl kanske inte vädret på vår sida speciellt mycket alls... det verkligen öste ner regn, alltså hel galet mycket haha. Vi köpte nåt att äta och ställde oss under ett tälttak men det blev inte mycket torrare... tillslut var vi tvungna att börja gå hemåt och jag överdriver inte när jag säger att det var så att en nästan hade vatten upp till fotknölarna när vi gick på gångvägen tillbaka. Det fick bli filmmys med Bridesmaids i Svalis istället när vi torkat upp lite.