Stressiga muggar, frappeer och projektarbete

Åh jag trodde verkligen jag skulle blivit bättre på det här nu men nu var det nästan en hel vecka sen sist igen, det är 1000 saker att göra och min planering är aningen bristfällig då och då... haha.. Hur som helst.
 
Ingen rast och ingen ro i måndags satt vi igång med ännu en intensiv vecka här på show och musikal. Vi startar dagen med balett och sen rullar allt bara på med drama, jazz och musikalteaterkunskap (muku). På dramat fick vi lyssna, berätta och sen återberätta den andres pinsamma berättelser vilket ledde till en hel del skratt. På jazzen fortsatte vi med lite diagonaler men vi även börja lära in en koreografi.
 
Efter hela skoldagen ordnades det lite pysselkväll på skolan där vi kunde komma och måla våra egna muggar. Det kan ju låta väldigt avslappnande och så men det var inte fallet... alla gick in för det med 100% och det var nästan så en fick prestationsångest haha. Det blev klart tillslut iallafall även fast det ser ut som en sjuåring har målat min mugg. Dagen avslutades sen med ett dans och styrkepass för min del.
 
Tisdagen började med drama i helklass men eftersom vi skulle ha projektredovisning på fredag så fick vi tiden till att jobba i våra grupper med projektet. Min grupp kändes dock väldigt lugna och övade mest på sången. Efter var det balett där vi blev introducerade till den fantastiska övningen frappe som vi sen har fått öva febrilt på resten av veckan för att få den att sitta haha. Efter lunch och lite stressövande på min sång för veckan hade vi vårat andra jazzpass för veckan, sen avslutades skoldagen med min enskilda sång. Jag var fortfarande nervös men inte alls lika nervös som förra veckan och det gick bra, min röst kändes lite sliten men jag jobbade på bra.
 
På eftermiddagen gjorde jag det kanske viktigaste jag gjort på hela veckan nämligen att gå och rösta! Det gick bra även fast jag från börjar var lite velig om vilket parti jag skulle rösta på men jag är nöjd med vad det blev. Det dämpade kanske inte min ångest inför valet men nu har jag iallafall gjort mitt för att förhindra att SD får mer makt. 
 
I onsdags var det projektdag som gällde för hela slanten från kl 8.00 till kl 16.00 höll vi på och jobbade med att få ihop allt. Jag var ganska nervös och stressad till en början hur allt skulle gå att få ihop vilket tyvärr även ledde till ett missförstånd. Som tur är så har vi en bra och öppen grupp så problemet togs upp direkt och vi pratade igenom det så det löste sig och efter det kändes det som dagen rullade på mycket bättre. Mer energi och mer glädje så när klockan slog 16 hade vi en hel föreställning klar.
 
Efter skolan även fast vi var trötta efter dagen bestämde sig jag och Alicia för att inviga våra nya gymkort. Så kul att vara tillbaka på gymmet igen och så kul att ha fått en träningskompis! Vi körde nån timme på gymmet och hann med bänk, mark och så körde jag lite frivändningar också. Sen gick vi till dramasalen och övade lite handstående och som sagt frappe från baletten. Här började dock övertröttheten ta över och jag skrattade så jag grät över alla våra misslyckade frappe-försök haha. På kvällen sen blev det till att laga mat och hänga uppe i svalisköket som vanligt.