Measured in love, seasons of love

Vad är ett bättre sätt att spendera en söndag på än att gå på musikal? Sagt och gjort hoppade vi in i bilarna vid lunchtid och körde mot Växjö för att se musikalen RENT. Jag tror vi alla vara lika taggade sådär så en nästan är lite pirrig liksom, RENT är en av mina favorit-filmmusikaler men det här var första gången jag skulle få se den på scen och det är ju alltid lite mer speciellt.
 
Den var verkligen såå bra! wow vilka sångröster och vilken produktion! Det var lite ovant att höra alla låtarna på svenska, vissa passade bättre och andra sämre men överlag wow! Det märks såklart att det är en lite mindre produktion men de gjorde det bra. Jag skrattade, grät, sittdansade och nynnade med till musiken som det ska vara alltså. Sen är det ju underbart att gå och se en musikal tillsammans med ett helt gäng kompisar som är lika musikal-tokiga som en själv, alla är lika exalterade och sen kan en gå runt tillsammans och sjunga på alla låtar på vägen hem haha.
 
Efter ett matstopp på MAX i Ljungby som av en slump visade sig vara just det MAX som vi stannade vid när jag åkte hem från SM haha är vi tillbaka i Markaryd och nu är jag taggad för ännu en fullspäckad skolvecka i musikalens tecken.