En skvallrande, sjungande hårfrisörska

Prisa Gud här kommer sovmorgonen! som även blev längre än planerad från början då, som jag skrev tidigare idag, vår första lektion blev inställd. Men ingen vila här inte! eller ja lite vila men mest öva sång till interpreten vi hade sen efter lunch. Vår första riktiga interpret och jag var galet nervös mest för att tappa texten men det gick bra, riktigt bra faktiskt. På interpreten får vi jobba med framförandet av låten och vi har olika teman så denna vecka var det visa och jag hade valt Visa från Utanmyra. Jag sjöng med mycket känsla tre olika för att vara exakt, en för varje vers men andra gången jag sjöng fick jag nya förutsättningar så jag skulle sjunga min visa som om jag skvallrade i en frisörsalong haha det var svårt men kul. Alla fick olika utmaningar och det var spännande att se hur folk tacklade dem.
 
Efter lektionen körde vi ett kör-rep på eget initiativ med klassen och Stine tog rollen som körledare. Det låter betydligt bättre nu även fast stämmorna behöver jobbas mer på, på vissa ställen men det känns inte längre helt omöjligt haha.
 
Trots en trött kropp var jag taggad på att träna på eftermiddagen så det fick bli ett gympass, tyvärr själv denna gång då Alicia blivit sjuk. Men det gick bra jag körde ovh, frontböj, mark och bänk sen gick jag tillbaka hem och körde ett stretchpass med Jasmine i teatersalen. En film fick sen avsluta kvällen och vad passar då bättre än Singin' in the rain till detta ruskiga höstväder vi har nu. Och som jag sagt förut så finns det inget bättre sätt att se en musikalfilm än med andra musikalälskande människor. 
 
Imorn taggar vi en resa till Köpenhamn och Wallmans!