Hemma var ligger det nånstans

Det har nog sällan känts så konstig och samtidigt så vanligt att komma hem till Gävle igen... Det är lite som om jag har varit i ett parallellt universum i 10 veckor och nu har kommit tillbaka som inget har hänt, lite som Narnia typ. Så även fast det är kul att vara hemma och träffa familj och vänner så känns det konstigt. Mina senaste höstar då jag bott hemma har inte varit vidare bra och det är mycket som triggar gamla känslor tyvärr, det gäller att påminna sig själv om att jag bara är här på semester och inte behöver deala med all skit från förr längre. Jag ska bara njuta av tiden här umgås med min familj och mina fina saknade vänner och sen får jag åka tillbaka till min folkisfamilj på söndag igen, snacka om lyxigt.
 
Hur som helst så var jag nere på stan i lördags och wow vad jag har saknat att ha ett ordentligt stadscentrum att åka till, jag menar i Markis har vi ju bara typ team sportia och coop i centrum så det finns ju inte så mycket till shopping precis om en behöver köpa nåt... haha. Så det fick bli en liten shoppingrunda för att köpa lite nödvändigheter och lite annat smått och gott också. Sen på kvällen åkte jag till Putte för att umgås och dricka lite bubbel, Jossan, Axel och Sebastian kom dit också och jag har inte sett nån av dem sen jag flyttade så det var superkul att ses och catcha up om livet. Det blev en väldigt sen men mysig kväll.
 
Igår passade jag på att göra nåt jag inte har kunnat göra på länge nämligen ingenting, bara ligga och dra mig i sängen hela dagen, kolla på skit på Youtube och äta godis. Det var välbehövligt även fast jag inte kunde undgå från att känna mig aningen rastlös. Dagen idag fick därför bli aningen mer produktiv, jag var till naprapaten imorse för att kolla min höger höft och sen har jag bara varit hemma hela dagen och fixat med grejer typ öva sång, markera mina noter, rensa bland lite papper och blogga då såklart. Nu ikväll tänkte jag faktiskt följa med pappa intill gympan en sväng och kika, det är ju nästan orättvist att pappa får hålla på med min älsklingsport men inte jag haha så jag vill iallafall hälsa på och kanske få studsa lite iallafall, vi får se.