Baka baka massa kaka - slutet på första delen

Första delen av denna utbildning blev officiellt klar idag, 11 veckor av hårt jobb, väldigt mycket inlärning och en på många ställen otroligt stor utveckling. Tiden har bara flugit iväg och på samma gång känns det som det har gått mer än bara 11 veckor! Det är ju snart december och jag som har en tendens att leva alldeles för långt in i framtiden hela tiden har nästan redan börjat bli nervös inför vårens auditionturné... Men som sagt vi ska försöka ta en sak i taget här haha.
 
Eftersom jag hade min interpret förra veckan kändes skoldagen idag väldigt lugn för en gångs skull. Interpreten är visserligen intressant ändå för att få höra alla sjunga och ta del av hur de blir coachade men det är en helt annan grej när en sjunger själv. Eftermiddagen dock har spenderats i ett enda stort bakkalas inför kollationeringen imorn. Jag bakade banankaka som har blivit lite av min specialitet och de andra bakade red velvet cake, morotskaka och cake-pops så det blev verkligen ett storbak uppe i köket och det är inte alltid så lätt när vi bara har en ugn heller. Vi kommer ju få total sockerchock imorn om vi ska lyckas äta upp allt haha men bättre med för mycket än för lite. Vi var verkligen i köket hela resten av dagen för sen var det ju dags för middag och så satt vi bara där och hängde som vanligt som alltid är supermysigt.
 
Så imorn är det alltså dags för kollationering för vintershowen och starten på nästa del här med showperiod som fokus. Det känns väldigt pirrigt och nervöst att få veta allt, jag vet liksom inte vad jag ska vänta mig heller så jag försöker hålla känslorna nere även fast det är svårt. Så spännande och samtidigt lite läskigt och allt jag kan göra nu är att sova och vänta.