Rastlöshet, Heathers och gympa

Den sista veckan rullar på och jag fortsätter vara stressad över det mesta även fast jag inte egentligen behöver. Jag tror jag längtar efter lite mer struktur eftersom jag så lätt oroar mig. Hur som helst så skrev jag ju att jag skulle försöka ta vara på den här veckan meen det har gått sådär hittills... det är ju galet att jag ändå bor typ 40 min från Stockholm innerstad och ändå så finns det inget att göra men det är inte så kul att göra allt själv heller så det är väl det som hindrar lite också.
 
I måndags var det mest intressanta träningen på kvällen som dock kändes lite rörig men jag fick iallafall till fina likavarv på tumblingen när vi strömmade så alltid något. Tisdagen var otroligt rastlös, jag spenderade förmiddagen med att tvätta håret och fixa med naglarna men sen hade jag inte lust att sitta inne mer så jag åkte in till stan. Jag skulle egentligen bara köpa ett nagellack men hoppades på att det kanske var nån kompis som kunde ses. Ingen tur på den fronten tyvärr så det slutade med att jag köpte det där nagellacket och sen promenerade runt lite i humlegården och gamla stan innan jag fick nog och åkte hem igen.
 
Igår hade jag nåt slags Heathers tema då jag bestämde mig för att se filmen från 1989 med Winona Ryder och Christian Slater och alltså omg vilken jäkla film... så sjuk och hemsk och underbar på samma gång snacka om svart humor, den hade absolut inte funkat idag om den kommit ut nu.. Sen på kvällen började jag kika på musikalversionen av filmen på Youtube, den är rätt lång så jag orkade inte se klart hela dock.
 
Där emellan var det träning och den var rent ut sagt skit. Vi började på bord men allt kändes rörigt och ofokuserat och mitt självförtroende sjönk mer och mer till botten med varje varv när jag inte lyckades förbättra mig, var nån sak bra då missade jag en annan grej och det kändes bara helt jäkla hopplöst... Det var säkert inte så dåligt som jag uppfattade det men mitt usla självförtroende gör att jag inte kan se det. Jag gick vidare på bakåt sen men eftersom bakåt redan är obehagligt för mig och mitt självförtroende var kört i botten så slösade jag bara varv vilket blir som en ond cirkel för jag blir arg på mig själv och känner mig super irriterande som gymnast.. Jag var på riktigt lättat när träningen var över för allt bara kändes så skit...
 
Ännu en långtråkig dag idag men det regnar ute så då behöver jag iallafall inte ha dåligt samvete av att sitta inne och göra ingenting... Men, men jag ska väl kanske kika på nån film och sen ikväll är det träning som jag hoppas med hela mitt hjärta går bättre än igår.