En bra fredag iallafall

Den näst sista veckan här i Täby börjar lida mot sitt slut och det känns rätt vemodigt sen att jag hade en rätt dålig och ensam dag igår gjorde väl inte saken bättre. Det blir liksom nåt slags moment 22 att jag är stressad över flytten så jag orkar inte göra nåt speciellt men jag blir otroligt rastlös och uttråkad av att bara sitta hemma en hel dag, det blir liksom inte rätt heller. Jag som har varit så otroligt upptagen med saker nu i flera veckor också är nästan inte van att bara ha ingenting alls jag måste göra...
 
Hur som helst var fredagen en riktigt bra dag iallafall för då var Axel här! Så att först inte hinna ses på 3 månader för att sen ses två gånger inom loppet av 8 dagar, det gäller att passa på när det funkar liksom haha. Det var som sagt en jättefin dag vi bakade banankaka och var en sväng till stranden, spelade lite musik, fikade massor och sen på eftermiddagen kunde jag äntligen visa min favoritfilm Once (som förövrigt alla borde se!) så hann vi se klart Crimson Peak och Hercules också. Det blev en heldag helt enkelt, superkul!
 
 
Gårdagen var som sagt lite seg jag tror det mesta jag fick ut av den var att kolla på Wreck it Ralph så bara det säger ju mycket haha...sen idag har jag bara gjort den vanliga veckostädningen och nu på kvällen körde vi en lång friståendeträning i JG med fullt fokus på detaljer. Sista veckan kvar nu, let's make the best of it!