Utflyttningen + midsommar nail art

Utflyttning, hemflyttning och två veckor i gympabubblan. Det har hänt så otroligt mycket på de här två och en halv veckorna också och som vanligt så har jag inte haft tid att blogga... så jag antar att det är dags för en recap igen.
 
Vi börjar där jag slutade förra inlägget med flyttstädning och utflyttning. De här 6 månaderna har bara rusat förbi så mycket som hänt men ändå känns det som jag nyss flyttade in. Det var jobbigt att flytta ut och tog en jäkla tid, jag hade ju inga flyttkartonger först heller då mamma och pappa skulle ta med dem på söndagen så jag fick bygga ett högt berg på matbordet med alla mina saker när jag städade på lördagen. "hur lång tid kan det ta? jag borde ju vara klar minst vi fem" tänkte jag när jag började plocka runt tio-tiden på morgonen... Strax innan elva på kvällen torkade jag av det sista... haha sen kanske jag hade kunnat vara lite mer effektiv men, men... det blir så otroligt jobbigt att städa när ju mer jag höll på desto stökigare med saker överallt blev det..
 
Det var med lite vemod som jag gick och la mig sen sista natten i lägenheten, jag har trivts så otroligt bra där. Tidigt på förmiddagen på söndagen kom mamma och pappa för att hjälpa mig flytta ut, det gick rätt snabbt och smidigt eftersom jag var så noggrann med allt när jag städade så vi packade ihop lämnade över nyckeln, åkte in till centrum för att äta lunch och sen lämnade de av mig på hotellet i Danderyd på eftermiddagen. Vi skulle ju åka ner på läger på måndagen så det var inte precis läge att åka hem till Gävle. Vädret ute var underbart så jag var ute och gick en sväng på kvällen för att handla lite mat och gick sen tillbaka till hotellet och pratade med Jossan på Facetime nån timme innan det var dags att sova och ladda för morgondagens långa bilfärd ner till Skåne.
 
Här är förresten bilden på midsommarnaglarna jag målade, enkla men så fina och för er som håller koll på mina nail arts en repris på förra året fast denna gång blåa.