SM-veckan 2018 - Norrort vi är på gång

Jag hann i princip bara hem och vända innan det var dags att åka ner på nästa gympa-äventyr. Jag var hemma i två orklart halv stressiga dagar innan jag tog min packning och satt mig på tåget ner mot Stockholm och Järfälla igen med mina Norrorts-naglar redo. Vi körde vår sista träning innan SM på onsdagen och jag passade på att köra det enda jag inte hann med att köra på lingvallen, nämligen likavarvet på tumbling och förutom nåt mindre missöda där jag lyckades skrapa upp armen på nån karborre på tumlbinggolvet så gick det helt okej.
 
Jag sov hos Wille då vi skulle åka ner till SM redan på torsdagen och delade säng med hennes hund hela natten haha vilket var en ny upplevelse men det var verkligen supersnällt att jag fick sova där så slapp jag åka från Gävle på morgonen. Vi mötte upp resten av laget vid centralen ungefär och packade in oss i bilarna sen började resan ner till skåne igen. Det blev ett matstopp i Jönköping igen men jag åkte med vår tränare Janne så förutom det så körde vi mest på hela vägen ner och lyssnade på Jannes ryska cd och hans otroliga livshistorier haha. På eftermiddagen var vi framme i ett varmt men lite gråmulet Helsingborg och fick börja flytta in oss i de två villorna vi hyrt och på kvällen sen hade vi tacosmys och började ladda upp inför den stundande tävlingshelgen.
 
 
På fredagen var det bara för-förträning på kvällen så under dagen passade vi på umgås med laget i huset och måla lakan och spela in en pepplåt haha. På förträningen sen satt vi som inte kör och stöttade upp laget från läktaren, väl i hallen sprang jag på lite Gävlefolk också som jag inte sett på ett tag vilket var kul!
 
På lördagen var dagen här, vi i the best of the rest gjorde oss redo med hattar, ballonger och tutor medans tävlingslaget fixade frisyrer och smink. vi åt frukost tillsammans i huset sen bar det av till hallen tidigt för att hänga upp lakan och ta bra platser på läktaren. Vi var först på plats, så tidigare att det knappt hade hunnit öppna när vi kom dit haha så det blev en hel del väntan men tillslut fick vi komma in och förträning och tävlingen körde igång. Vi skrek oss hesa på läktaren och det bjöds på storslagen gympa, det var otroligt tight bland lagen i toppen. För vår egen del gick det lite skakigt tyvärr, likavarven var drömmiga men sen hade vi en del missar på de andra varven och drabbades även av en skada så en av reserverna fick hoppa in.
 
Efter damernas tävling var vi några som struntade i fotbollen och kollade på herrkvalet istället, mycket mer intressant! haha där bjöds det också på storslagen gympa och det var tight i toppen även där. Efter lite vila och velande om vad vi skulle göra sen på kvällen blev det en mysig picknick middag på bryggan vid havet med hela laget, ett fint avslut på dagen.
 
Vi packade ihop och städade ur husen på morgonen på söndagen sen åkte vi in till hallen en sista gång för att kolla på finalen, det var fullt med folk och ett otroligt tryck på läktaren, riktigt härligt stämmning i gympabubblan. Finalen kändes lite svajing bland alla lag, det var lite missar här och där så det blev otroligt jämt i alla klasser men till slut så stod ändå Örebro i dam, Bromma i herr och Gefle i mixed som vinnare vilket var kul! Vi samlade ihop oss lite efteråt och sa hejdå sen började den långa resan hem igen. Bilköer, mordhistoriepoddar, gamla gympa videos, lallsång och lite stress senare var vi framme i Stockholm igen. Jag hann med sista tåget men det var lite nervöst där ett tag när vi satt fast i bilkö i nästan 45 min utanför Jönköping men jag hann och kudne äntligen kliva genom dörren hemma i Gävle igen starx efter halv tre på natten, trött men nöjd efter en bra långhelg i gympabubblan.
 
 
Sarah

De e så gott me Tacos :)