Månen bakom molnen, efterlängtad fika och åskväder

Hur många gånger kan en skriva om ett inläggsintro...? femte gången gillt nu iallafall. Jag är tydligen extra seg den här måndagen, jag har känt mig helt off enda sen imorse, typ stressad fast jag inte behöver vara det. Jag hade behövt en till dag helg att vara vila på tror jag en dag utan åska och annat stressande.
 
Så vad har hänt sen senast? I torsdags efter jobbet var jag ju som sagt och klippte mig och det blev väl bra antar jag, det känns otrolig skillnad iallafall men ärligt talat så är det så fuktigt utomhus just nu att jag inte riktigt kunnat se slutresultatet under allt fluff... haha... Sen i fredags efter jobbet så frågade Louise om jag ville följa med henne och några kompisar och kolla på månförmörkelsen och ja varför inte det låter ju spännande. Det var en trevlig kväll men nån månförmörkelse såg vi inte, det var alldeles för molnigt tyvärr, men, men det var en kul kväll ändå.
 
Helgen började med en otroligt efterlängtad fika, efter att ha taggat i över en vecka på snapchat var det äntligen dags för en långfika med Jossan på stan. Fyra timmar av lunch, fika och massa prat om allt från himmel och jord. Det var verkligen välbehövligt!
 
Sen resten av helgen var jag mest bara hemma och fixade med saker vilket kanske inte riktigt var det jag hade velat göra. Särskillt att vara hemma på en lördagskväll då känns det som jag bara kastar bort tiden. Sen igår åskade det ju nåt enormt, i flera timmar desutom och öste ner med regn så jag vågade inte mycket mer än att forsätta vara inomhus. Jag brukar inte bry mig så mycket om åskan när jag bara är hemma men det blev obehagligt att vara själv när den var så pass nära och höll på så länge plus att den förstörde hela min planering över dagen när jag inte vågade ha igång nån elektroniska grejer.
 
Nej den här måndagen var verkligen inget att ha... lätt ångest, stress och oro över jag vet knapp själv längre. Nu ska jag iallafall åka och träna lite styrka så får jag förhoppningsvis lite endorfiner så att kvällen iallafall blir bra.
Ber omursäkt om det här inlägget är rörigt det speglar mitt huvud just nu.