Klagar hellre på värmen

Värmeböljan är ett faktum och det känns som jag blir helt mushy i huvudet men missförstå mig inte jag klagar så mycket hellre på värme än på kylan. Tack och lov har vi en super-AC på jobbet så där är det tack och lov svalt och skönt haha.
 
Annars så har den här veckan rullat på i ett ganska lugnt tempo, på jobbet är det stendött, mitt i de största semestertiderna så vissa dagar har det varit nästan komiskt lite samtal... snacka om att en får träna sig i att ha tråkigt haha... Det gäller ju att hitta motivationen att göra nåt vettigt också och inte bara spela Harry Potter på mobilen... så det är ju på ett sätt tur att ha bloggen så får jag vara lite kreativ men det gäller ju att hitta nåt att skriva om också vilket inte alltid är så lätt.
 
Efter jobbet har jag egentligen inte gjort så mycket heller förutom att se lite filmer då som jag skrev om igår, sen har det blivit några gympass också såklart. Jag försökte lägga mig en stund och sola efter jobbet i förrgår men jag kände mig lite som en glass som smälter i solen och igår var det så fruktansvärt varmt att jag och Hanna tog bilen till vårvik och slängde oss från bryggan och för en gång skull var det iskalla vattnet i vårvik ingenting jag störde mig på. Det är verkligen en speciell sommar och det hade varit guld att ha semester nu, jag kan ju drömma iallafall.
 
I eftermiddag ska jag äntligen klippa mig igen och det är verkligen på tiden, det var väl ett halvår sen sist och det märks på håret och lockarna men först ska jag ta mig igenom de två sista timmarna på jobbet.