Jobb VS sol och bad

Då var en tillbaka på jobbet igen då, i måndags förra veckan var det bara att kliva upp och åka iväg även fast jag bara hunnit med 3 timmars sömn... På jobbet är allt sig likt också, de har fått en ny kaffemaskin i fikarummet men det är typ allt haha inte ringer det vidare mycket heller iallafall inte nu mitt i sommaren... Så förra veckan rullade på ganska samma lika, jobba, gymma, äta, sova
 
 
Helgen var superfin iallafall, vädret är ju amazing just nu, verkligen högsommar och vad passar inte bra då om inte att vara på Harnäs så sagt och gjort. I lördags var både jag och Hanna uppe tidigt så vi passade på att åka ut redan tills de öppnade innan det kommit så mycket folk. Det var verkligen superhärligt där, 23ºC i vattnet och 28ºC på land. Det var nog mer än två år sen det var så varmt att en kunde ligga i vattnet och inte bara doppa sig i panik haha och det var ju så varmt på land att vi var nog mer i ute i vattnet. Jag var bara hemma sen på kvällen på grund av lite misskomunikation men jag var med och spelade sällskapspel hemma så det blev en bra kväll ändå.
 
I söndags var det om inte ännu varmare än i lördags och det blev en till tripp till Harnäs. Jag, Putte och Zanfan var och tränade lite först sen hämtade vi upp Axel och åkte ut till Badet. Med varmare i luften och varmare i vattnet sen i lördags hade vi det toppenbra, badade flera gånger och voltade från bryggan. Sen när vi kände oss klara åkte vi hem till mig och fortsatte kvällen där med film, youtube och pizza.
 
I måndags var jag på jobbet igen och försökte hålla motivitationen uppe när en tvingas sitta inomhus när det är sånt pangväder ute och igår och idag är det lite samma sak men igår hade jag iallafall lunchsällskap med Amanda och en kollega till henne på lunchrestaurangen vilket var trevligt. Sen på eftermiddagen efter jobbet  fick jag äntligen åka och sola och bada igen denna gång på Stadsbadet med Axel och Sebastian. Senare på kvällen kom även Louise och Emil och en kompis till dem så jag satt kvar en stund och umgicks med dem innan det började bli dags att åka hem och sova.