Lära känna massa härliga filmentusiaster

Tack och lov började vi inte föreläsningen förens 12 igår för herregud vad jag var trött, hela jag bara värkte och det kändes som jag inte sovit på flera månader fast jag faktiskt fick 8 timmars sömn för första gången på hela den här veckan. Hur som helst så masade jag mig upp och gjorde mig klar för att åka in till skolan och det var ju tur att jag lyckades vakna till lite iallafall för det var en intressant föreläsning.
 
Vi pratade om narrativ och genre igår vilket är sånt jag nästan tycker är mest intressant med film, alltså berättelsen, hur den är berättad, karaktärerna m.m. så det var intressant att få lära sig mer om. Efter den föreläsningen hade vi en till lite kortare föreläsning om studieteknik vilket jag tycker vi borde haft redan första veckan för snacka om att en har varit lost i alla planering haha... Så den gav verkligen bra verktyg för att planera upp allt så förhoppningsvis kanske nästa veckan inte behöver bli lite kaotisk som denna haha.
 
En borde kanske åkt hem direkt efter en sån föreläsning och göra alla punkter rätt från början men det var ju ändå fredag och vad passar bra då om inte lite AW med klassen. Jag var ju sjukt trött innan men kände ändå att jag inte kan passa på det här tillfället att lära känna lite mer folk och jag ångrar inte att jag hängde på för det blev en jättekul eftermiddag/kväll. Vi åkte direkt från skolan till söder, den längsta ihållande bussresan jag nånsin åkt i en och samma stad haha jag förstår inte varför vi inte bara tog tunnelbanan men det gav en massa tid att prata med alla iallafall. När vi äntligen kom fram sen var vi några som gick och åt på McDonalds innan vi tillslut hamnade på nån halvsunkig liten pub där vi blev kvar hela kvällen. Det var som sagt jättekul! Bra stämning och alla jag pratade med var så trevliga, härliga och intressanta personer sen är det ju alltid kul att få lära känna nytt folk, särskilt folk som har liknande intressen som en själv.
 
Idag fick jag äntligen chans att sova ut men jag vaknade strax innan nio ändå för tydligen var tröttheten bortblåst nu igen men jag har bara tagit det lugnt nu på morgonen. Det här är ju min ända lediga dag den här veckan eftersom vi har en längre friståendeträning imorn, så det gäller att ändå ta chansen att vila upp sig lite. Men jag har en attgöra-lista som vanligt så lite saker ska jag väl ändå få gjort hoppas jag.