Att hoppa är svårt att snurra är lättare

Jag hade inte planerat att blogga ikväll men jag måste får skriva lite bara och det känns bäst när en är frustrerad. Så jag är ganska nyss hemkommen från träningen (okej några timmar sen nu men ändå) som gick både väldigt bra och inte så bra alls. Vi körde framåt och fria och det var nästan så att jag gjorde en liten switch från i onsdags för idag var det framåt som gick bra men inte trampett.
 
Framåt gick faktiskt riktigt bra också jag fick till stäm och allt! nu gäller det bara att få lite rutin och lägga på skruven i slutet så har jag ett nytt tävlingsvarv och det är ju coolt! Trampett däremot.... åh jag trodde verkligen det hade släppt med alla miss-tajmade satser och inhopp men det verkar vilja bråka en stund till för idag funkade absolut inget... Jag fick till två dubbelsträckthalver men allt annat var bara blä.. Jag tror dock det bara sitter i huvudet om jag ska vara ärlig att jag är lite försiktig. På riktigt, nästa gång måste jag bara koppla bort allt och ta i som jag blev jagad av en björn så kommer det släppa, annars får jag dra fram det tunga artilleriet dvs en inhoppsmatta och go back to basic. Får jag till hoppningen så finns volterna där.
 
När jag ändå är inne och skriver kan jag ju nämna lite om dagen också. Det var oerhört jobbigt att kliva upp imorse men jag masade mig till slut upp och tog mig in till skolan för filmvisning. Vi hade bara filmvisning idag vilket gjorde att vi slutade redan halv elva men det var värt att åka in ändå för det är en upplevelse att få se film (på film) från slutet på 1800-talet början på 1900-talet. Vackra små korta filmsnuttar från Paris bl.a. det är så fascinerande! Vi fick även se en dokumentär från 1995 av Peter Jackson. Forgotten Silver heter den som handlar om att de hittat en filmskatt av en bortglömd nyzeeländsk filmskapare. Det tog mig ungefär halva filmen innan jag insåg att den var fejk alltså en mockumentary.... haha den blev bara mer och mer otrolig så jag satt och tänkte hela tiden bara den kan inte vara på riktigt! vilket den såklart inte var men den var bra gjord! till och med eftertexterna var fejk.
 
Hur som helst nu måste jag sova om jag ska orka upp i normal tid imorn.