Tolerans mot kyla

Måndagarna har varit outhärdliga på sistonde jag vet inte varför, eller alltså vi är väl rätt många här i världen som inte gillar måndagar men jag brukar liksom inte ha nåt större problem så fort jag vaknat till ordentligt. Men de senaste veckorna har det varit som hela min kropp och själ strätar emot och sen går jag resten av dagen i ett omotiverande moln och räknar ner tiden tills jag äntligen kan åka hem igen. Som tur är brukar det här molnet lätta upp mot kvällen men ändå en hel dags agony känns ju sådär halvkul... Men det visar väl bara på hur mycket ett 7-16 jobb egentligen inte passar mig som person.
 
Den klara luften som började komma in i fredags känns inte lika rolig nu när det bara är 13ºC på morgonen. Jag minns knappt när det var så sist och min kropp är 0% van med detta haha. Igår utöver hela måndagsdvalan så frös jag nåt så enormt och då blev det ju ändå runt 20ºC på dagen sen men det verkade inte spela nån roll, jag är verkligen inte redo för kyla. Hur som helst så trött och nedfrusen som jag var igår så pallrade jag mig till gymmet ändå efter jobbet för även fast det känns riktigt tungt i stunden så blir allt mycket bättre efter vilket det också blev.
 
Idag är måndagsdvalan som bortblåst visst det är kallt och jag ska inte ljuga om att det var segt att kliva upp ur sängen imorse men nu satt jag ju rätt sent på kvällen igår och målande naglarna också så jag har ju lite mig själv att skylla. Men det är ändå tisdag och det känns lite lättare sen är det ju lunch snart också tack och lov.
 
(null)